Σε ένα ιδιότυπο θερινό οδοιπορικό ανά την Ελλάδα (και όχι μόνο!) έχει επιδοθεί η influencer της καρδιάς μας, η Ιωάννα Τούνη.
Και πού δεν έχει πάει αυτό το κορίτσι φέτος;
Ρόδο, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Νάξο και φυσικά…Μύκονο.
Το καλοκαίρι συνεχίζεται και μάλλον έχουμε να δούμε αρκετές ομορφιές ακόμη.
Της Ελλάδας και της Ιωάννας, βεβαίως!
Αυτή την φορά, τα χνάρια της την οδήγησαν στην πανέμορφη Πύλο της Μεσσηνίας, όπου ποζάρει όλο χάρη με ένα από τα γνωστά super sexy μαγιό της.
Η φωτογράφος της δεν ήταν άλλη από την κολλητή της, την Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Γράφει η Ιωάννα στην ανάρτηση:
«Παιδιά η κατάσταση είναι σοβαρή. Αφήστε σχόλιο για το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ σας αρέσει αυτή η φωτογραφία παρακαλώ, να ενθαρρύνουμε τον φωτογράφο μας»
Και η Δήμητρα δεν έχασε καιρό. Απάντησε το εξής:
«Θα σας τα πω εγώ .. για να βγάλει αυτή τη λήψη ο φωτογράφος σίγουρα τον βασάνισε ! **Τουλάχιστον έτσι έκανε σε εμένα !!!! Όποτε εγώ : Μπράβο φωτογράφε αλλά και τι μοντέλο είχες»
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας