Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πήγαν για κάμπινγκ και μας ξάφνιασαν όλους

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πήγαν για κάμπινγκ και μας ξάφνιασαν όλους

Πώς επηρεάζει την influencer το μοντέλο;

O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα κάνουν διάφορες εξορμήσεις.

Το Σαββατοκύριακο το πέρασαν μαζί και τα stories τoυς στo Instagram μαρτύρησαν ότι βρίσκονται στο ίδιο μέρος. Πού; Στην Μεσσηνία για camping. To γεγονός αυτό δημιούργησε πολλά ερωτήματα στους followers της influencer, η οποία δέχτηκε πολλά μηνύματα για την απόφασή της αυτή, καθώς έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, με όλες τις ανέσεις.

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη έδωσε τις απαντήσεις της. Όπως είπε σε stories τηs στο Instagram, όταν ήταν μικρή, όλα της τα καλοκαίρια έκανε camping με την οικογένειά της και ήταν κάτι που λάτρευε. Ωστόσο, αυτή τη συνήθεια την ξέχασε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας του lifestyle και της παρέας της που δεν αρέσκεται στο συγκεκριμένο… σπορ, όμως αισθάνεται τυχερή που βρήκε παρέα να της θυμίσει πόσο υπέροχα περνούσε.

«Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη με τον δικό της τρόπο στο πόσο θετικά την επηρεάζει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024