Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η διπλή «μάχη» του Τσιτσιπά

Η διπλή «μάχη» του Τσιτσιπά

Δύο αγώνες αναμένεται να δώσει αύριο Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς έχει ματς τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με τη Μαρία Σάκαρη.

Διπλή αποστολή θα έχει αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αρχικά θα παίξει κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ από τη Γαλλία, νούμερο 28 στην παγκόσμια κατάταξη, γύρω στις 7 το πρωί στο Court 2 και αργότερα θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Μαρία Σάκκαρη στο διπλό, ενάντια στους Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόφσκι από τον Καναδά.

Θα είναι μαι γεμάτη μέρα η αυριανή, στους άνδρες παίζουν και οι Φονίνι-Μενβέντεφ, Τζόκοβιτς-Νταβίντοβιτς, Νισικόρι-Ιβάσκα, Ζβέρεφ-Μπασιλασβίλι, Σαρντί-Μπρόντι, Σβάρτσμαν-Χατσάνοφ. Στις γυναίκες τα ζευγάρια είναι Παβλιουτσένκοβα-Μπέντσιτς, Τζόρτζι-Σβιτολίνα, Μπαντόσα-Βοντρούσοβα, Ριμπάκινα-Μουγουρούθα.

Διπλή αποστολή έχουν και οι Τζόκοβιτς, Καρένιο, Μπαντόσα, Μπέντσιτς, Παβλιουτσένκοβα, Μπάρτι (δύο διπλά), ενώ οι Μάρεϊ/Σάλσμπουρι παίζουν με Τσίλιτς/Ντόντιγκ για μια θέση στην τετράδα.

Only in

«Κάποιος σκότωσε τους γονείς μου!» - H αληθινή ιστορία των Αδερφών Μενέντεζ

Μήπως η παιδική κακοποίηση οδήγησε τα πλουσιόπαιδα του Μπέβερλι Χιλς, Έρικ και Λάιλ Μενέντεζ, να δολοφονήσουν τους γονείς τους - ή ήταν απλώς μια εν ψυχρώ δολοφονία; Σήμερα το Netflix επανεξετάζει τη διαβόητη υπόθεση των παραβατικών αδελφών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024