
Josephine & Αναστάσιος Ράμμος: Εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray
Η Josephine και o Αναστάσιος Ράμμος, δύο καλλιτέχνες καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μουσική «σφραγίδα» και έχουν δηλώσει την αγάπη τους για τους σκύλους
Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές – έκπληξη. Στο τρίτο επεισόδιο πρωταγωνιστούν και κλέβουν τις εντυπώσεις το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας η Josephine και ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Αναστάσιος Ράμμος.
Η δράση Celebrity Dog Workers by PURINA® «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube, με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.
Η Josephine και o Αναστάσιος Ράμμος, δύο καλλιτέχνες καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μουσική «σφραγίδα» και έχουν δηλώσει την αγάπη τους για τους σκύλους, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα.
Στο πρώτο επεισόδιο του Celebrity Dog Workers by PURINA® πρωταγωνίστησαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Τσαπαρδώνης και ακολούθησαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ νέα επεισόδια με αγαπημένους πρωταγωνιστές θα αποκαλυφθούν σύντομα.
Δείτε το video:

- Κάμερες: Νέα ηλεκτρονικά μάτια σε 100 κρίσιμους κόμβους – Ο ρόλος της λευκής γραμμής στις διαβάσεις
- Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών
- Ανελκυστήρες: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι τους δήλωσαν και όσοι δεν τους δήλωσαν
- Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον: Το καλοκαίρι του 2027 ίσως ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τελευταία ταινία του Ταραντίνο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Ολοκληρώνεται και το «παζλ» της οκτάδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Μιλάς συχνά με τον εαυτό σου; Δεν είναι κακό



