Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουκίδης: Σπάνια η περίπτωση του εμβολιασμένου Άδωνι Γεωργιάδη - Νοσεί για 2η φορά με κοροναϊό

Λουκίδης: Σπάνια η περίπτωση του εμβολιασμένου Άδωνι Γεωργιάδη – Νοσεί για 2η φορά με κοροναϊό

Ο κ. Λουκίδης μίλησε για την πιθανότητα να κολλήσει κανείς κοροναϊό παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης κόλλησε ξανά είναι μια σπάνια περίπτωση

Στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε ο πνευμονολόγος Στέλιος Λουκίδης. Ο κ. Λουκίδης ο οποίος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε για την πιθανότητα να κολλήσει κανείς κοροναϊό παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης κόλλησε ξανά κοροναϊό είναι μια σπάνια περίπτωση.

«Σε πολλές από τις εμβολιαστικές πράξεις και προγράμματα, όπως και της γρίπης, υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσεις. Όμως στους εμβολιασμένους η νόσος διαδράμει ήπια. Και σε αυτούς που θα χρειαστούν νοσηλεία, έχουν ελάχιστες πιθανότητες για μια σοβαρή νοσηλεία» σχολίασε ο πνευμονολόγος Στέλιος Λουκίδης, αναφορικά με τους εμβολιασμένους που νοσούν.

Σχολιάζοντας μάλιστα την περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έχει νοσήσει δύο φορές από covid ενώ είναι εμβολιασμένος, έκανε λόγο για μια περίπτωση που δεν είναι συχνή. «Βρισκόμαστε σε διαδικασία ιδιαίτερα μεταδοτικής μετάλλαξης. Το ποσοστό των ανθρώπων που νόσησαν δύο φορές είναι πολύ σπάνιο».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024