Χωρίς να δυσκολευτεί, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με άνεση της Νίνα Στογιάνοβιτς με 2-0 σετ (6-1, 6-2) και έκλεισε τη θέση της για τις «16» του Ολυμπιακού τουρνουά Τένις, όπου θα βρει τη νικήτρια του ζευγαριού Σβιτολίνα (Ουκρανία)-Τομλιάνοβιτς (Αυστραλία).
Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε με νίκη στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς νίκησε σήμερα εύκολα, στο 2ο γύρο, στο «Ariake tennis Park» του Τόκιο την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, με 2-0 σετ και συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά, παίρνοντας την πρόκριση για τις «16» της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη κατάφερε να κάμψει εύκολα στο πρώτο σετ την αντίσταση της αντιπάλου της, Νο 90 στον κόσμο, με 6-1 σε 31 λεπτά, ενώ και στο δεύτερο σετ κατάφερε να επικρατήσει άνετα με 6-2, σε 35 λεπτά. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Σάκκαρη επί της Στογιάνοβιτς, μετά τη νίκη της το 2015 στο Μινσκ.
Στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά η Σάκκαρη θ’ αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σβιτολίνα (Ουκρανία)-Τομλιάνοβιτς (Αυστραλία) που διαγωνίζονται στις 08:00 GR.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, που ανήκει την ΕΠΣ Αχαΐας, συμμετείχε στην επιχείρηση της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα, που άνοιξε πυρ στο κέντρο της Αθήνας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν την ΑΕΚ να έχει καταθέσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.