Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βραβεύσεις στον ΟΦΕΤ για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

Βραβεύσεις στον ΟΦΕΤ για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

Σειρά διακρίσεων για την επιχειρηματική δραστηριοποίηση, τα προϊόντα και τις επενδύσεις του, δέχθηκε τελευταία ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη και οι εταιρείες του Uni-pharma και InterMed

Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) που τοποθετούν τις βιομηχανίες του Ομίλου στην κορυφή του σύγχρονου ελληνικού επιχειρείν, της εξωστρέφειας, της δυναμικής ανάπτυξης, αλλά και της εργασιακής ασφάλειας, τον τελευταίο καιρό.

Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις έλαβαν στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής οικονομίας 2021», οι βιομηχανίες Uni-pharma και InterMed. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους.

Οι Uni-pharma και InterMed, επιβραβεύθηκαν επίσης ως Greek Business Champions της Δεκαετίας, καθώς συμπεριλαμβάνονται στις επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019. Μεταξύ των τεσσάρων διακρίσεων που έλαβε ο ΟΦΕΤ, περιλαμβάνεται και το βραβείο «Solidarity Excellence Award».

Με αυτά τα βραβεία τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις, για την προσήλωσή τους στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που επέδειξαν έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Τα βραβεία παρέλαβαν η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ Ιουλία Τσέτη, η επικεφαλής του HR του ΟΦΕΤ Σμαραγδή Ταλάκη και ο Corporate Development Manager της Uni-pharma Σπύρος Κίντζιος.

Νωρίτερα, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, διακρίθηκε ως ένα από τα «Διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας 2021» για τις συνεχείς του επενδύσεις σε ένα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον, για την σημαντική αύξηση των οικονομικών του αποτελεσμάτων και την στοχευμένη στρατηγική του σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, που περιλαμβάνει ενέργειες για την κοινωνία, το περιβάλλον, την επιστήμη, την έρευνα και τη νέα γενιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο επικεφαλής των Εξαγωγών του ΟΦΕΤ- Uni-pharma και InterMed Γιώργος Σπίγκος, ο οποίος εξήρε το έργο όλων των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν και οι οποίες όπως τόνισε, «μοχθούν, παράγουν και επενδύουν σε μία δύσκολη και απαιτητική εποχή, εξαιτίας της πανδημίας, ενώ πριν την υγειονομική κρίση είχαμε την οικονομική, με τους εργαζόμενους ωστόσο, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους». Πρόσθεσε πως «ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη πορεύεται δυναμικά με την βαριά κληρονομιά του Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος είχε οραματιστεί μία σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών, με υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα».

Το προηγούμενο διάστημα ο ΟΦΕΤ, έλαβε μία σειρά και από άλλες διακρίσεις,

Ειδικότερα:

  • Δύο βραβεία που αποτυπώνουν την σχεδιαστική έμπνευση, την καινοτομία, τον ενθουσιασμό, αλλά και τη βιωσιμότητα με τα οποία αναδεικνύεται η αξία του branding, έλαβε η φαρμακοβιομηχανία InterMed, στο πλαίσιο των Packaging Awards 2021. Αφορούν τη νέα δερματολογική σειρά Skin Pharmacist που διακρίθηκε με Χρυσό βραβείο Graphic Design Innovation ως Minimal ανακυκλώσιμη συσκευασία και την καταξιωμένη σειρά γυναικείας φροντίδας Eva Intima που φέτος κυκλοφόρησε σε νέα συσκευασία και διακρίθηκε με Αργυρό βραβείο – Graphic Design Innovation, ως μία δωρική, ανακυκλώσιμη συσκευασία.
  • Τέσσερις διακρίσεις, οι οποίες ενδυναμώνουν την εικόνα των εταιρειών του Ομίλου στη συνείδηση του καταναλωτή, έλαβαν αντίστοιχα προϊόντα των Uni-pharma και InterMed, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Pharmacist Choice 2021: Οι μεγάλοι νικητές των προϊόντων Φαρμακείου». Οι διακρίσεις αυτές αφορούσαν:
    – Στην κατηγορία Βιταμίνες: Winner διάκριση στο B12 FIX: Το μοναδικό διασπειρόμενο σκεύασμα στην κατηγορία του, προϊόν της Uni-Pharma Κλέων Τσέτης ΑΒΕΕ
    – Στην κατηγορία Βιταμίνες: Runner-up διάκριση στο D3 FIX: Ένα σκεύασμα με την υπογραφή αξιοπιστίας της Uni-pharma
    – Στην κατηγορία Προϊόντα ευζωίας: Winner διάκριση στο LACTOLEVURE – Το νούμερο 1 προϊόν προβιοτικών στην Ελλάδα
    – Στην κατηγορία Ευαίσθητη περιοχή: Winner διάκριση στο EVA INTIMA, προϊόν της InterMed Ιουλία & Ειρήνη Τσέτη Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά γυναικείας φροντίδας, η οποία εμφανίζεται πλέον με minimal & clean cut εμφάνιση, με την ίδια όμως ποιότητα και αξιοπιστία.
  • Δύο χρυσά και ένα αργυρό βραβείο, κατέκτησε ο Όμιλος στο πλαίσιο της βράβευσης των Health & Safety Awards 2021:
    – Στην κατηγορία «Υγιής & Ασφαλής Εργασιακός Χώρος / Healthy & Safe Workplace», GOLD βραβείο στο Νέο βιοκλιματικό κτίριο της UNI-PHARMA – Υγιής & Ασφαλής Εργασιακός Χώρος
    – Στην κατηγορία «Αναβάθμιση & Εκσυχρονισμός Εγκαταστάσεων / Work Ηealth and Safety Invention» GOLD βραβείο, στο Νέο καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό στην παραγωγή φαρμάκων της Uni-pharma.
    – Στην κατηγορία «Αντιμετώπιση κρίσεων / Crisis Response», SILVER βραβείο στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, για την αντιμετώπιση κρίσεων. –

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024