Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ονειρικό νυφικό και ο χλιδάτος γάμος της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το ονειρικό νυφικό και ο χλιδάτος γάμος της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η λαίδη Κίτι Σπένσερ επέλεξε μια ονειρική δημιουργία με την υπογραφή των Dolce & Gabbana

Η 30χρονη Λαίδη Κίτι Σπένσερ, η ανιψιά της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα παντρεύτηκε στη Ρώμη με τον αγαπημένο της, Μάικλ Λιούις.

Η νύφη επέλεξε για την πιο ωραία στιγμή της ζωής της μια δημιουργία Dolce & Gabbana και μάλιστα ήταν μια απόφαση που είχε πάρει από την στιγμή που αρραβωνιάστηκε τον Νοτιαφρικανό επιχειρηματία.

Φορώντας ένα ρομαντικό νυφικό των Dolce & Cabbana, εμπνευσμένο από την βικτωριανή εποχή, η 30χρονη Κίτι Ελεανόρ Σπένσερ, έγινε η δεύτερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, 62χρονου Μάικλ Λιούις.

Η νύφη – κόρη του Έρλ Σπένσερ από την πρώτη του σύζυγο Βικτόρια Λόκγουντ – έκανε πασαρέλα πριν και στη διάρκεια του γάμου επιδεικνύοντας δημιουργίες των Dolce & Gabbana. Η ίδια είναι πρέσβειρα του διάσημου οίκου μόδας.

«Από τη στιγμή που δέχτηκε την πρόταση γάμου, μας είπε ότι σκέφτηκε αμέσως εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό», εξηγεί στο Tatler ο Domenico Dolce.

Έχοντας βρεθεί στην πρώτη σειρά σε αμέτρητα, η Λαίδη Κίτι Σπένσερ ήξερε τι ακριβώς θέλει από το νυφικό της.

«Μια από τις εμπνεύσεις ήταν σίγουρα η αγάπη της για την Ιταλία.

Η Κίτι είναι ερωτευμένη με την όμορφη χώρα μας και την πλούσια ιστορία της, την τέχνη και πολιτισμό της», αναφέρει ο σχεδιαστής του ιταλικού οίκου.

Με αυτό το νυφικό φτιαγμένο από τούλι και μετάξι, ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη θεία της, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Στη γαμήλια τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι δίδυμες αδερφές της, 29χρονες Ελίζα κα Αμέλια, ο αδερφός της Λιούις και ο αδερφός της Σάμιουελ, η τραγουδίστρια Πίξι Λος και η μητέρα του Έλον Μασκ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Από τον παραμυθένιο γάμο της, αισθητή ήταν απουσία του πατέρα της.

Στον γαμπρό την παρέδωσαν τα δύο αδέλφια της.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας της είχε αποκαλύψει στα social media ότι είχε έναν «οδυνηρό και δυσάρεστο» τραυματισμό στον ώμο, ο οποίος επηρέασε την ελευθερία κινήσεών του γεγονός που… μπορεί να έπαιξε ρόλο στην απουσία του από το γάμο.

Από την πλευρά του γαμπρού, πάντως, ήταν όλοι εκεί: τα τρία ενήλικα παιδιά του από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο Λέολα.

Ο γαμπρός, πολυεκατομμυριούχος Λιούις από το Κέιπ Τάουν, είναι σχεδιαστής ρούχων και η περιουσία του υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια λίρες, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Daily Mail.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν η λαίδη Κίτι αποφάσισε να διακόψει τον δεσμό της με τον 48χρονο Ιταλό πάμπλουτο επιχειρηματία, Νικολό Μπαρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024