
Φωτεινή Αθερίδου: Παίρνει συνέντευξη από τη γιαγιά της και «ρίχνει» το Instagram
Τα όσα λέει είναι επικά.
Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε σήμερα η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, πήρε συνέντευξη από τη γιαγιά της και την ανέβασε στο Instagram.
Οι δυο τους συζητούν, η 30χρονη την πειράζει αλλά η γιαγιά απαντά με τον δικό της τρόπο και τρελαίνει τους followers της εγγονής της. Συγκεκριμένα, ενώ αναφέρεται στον σύντροφο της Φωτεινής Αθερίδου, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, ως «ο άντρας σου», εκείνη τη διακόπτει και της λέει: «Δεν είναι άντρας μου», με τη γιαγιά να συμπληρώνει: «Τι να πω, ότι τον έχεις γκόμενο και συζείς; Στη δημαρχία άμα θα πάτε, όλα θα γίνουνε νόμιμα».
Η γιαγιά στη διάρκεια της συνέντευξής της κρατάει αναμμένο τσιγάρο, το μοναδικό «παραστράτημά» της, όπως επισημαίνει η εγγονή της. «Ήμουν όμορφη όμως από νέα, είχα ωραίο πρόσωπο» λέει η γιαγιά και παρακάτω, αναφερόμενη στο γάμο της, προσθέτει: «Δεν τον πήρα με έρωτα, με προξενιό, αλλά μου άρεσε όμως».
Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης
- Θρίλερ στη Σύρο: Ποια είναι η 42χρονη που τη μαχαίρωσαν και πέθανε – «Πήγε να μας ληστέψει» λέει ζευγάρι που έχει προσαχθεί
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα
- Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών σχολιάζουν στο in, την πρόταση του αντιεισαγγελέα για παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη
- Ο Ράιαν Ρέινολντς σχεδιάζει μια νέα ταινία για τον Deadpool



