Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πύρρος Δήμας στο MEGA: Στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι με την ελληνική αποστολή

Πύρρος Δήμας στο MEGA: Στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι με την ελληνική αποστολή

Σύμφωνα με τον Πύρρο Δήμα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες υπό πανδημία είναι πρωτόγνωροι. «Αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι γίνεται η ολυμπιάδα. Υπάρχουν αθλητές που τελειώνουν την καριέρα τους σε αυτή την ολυμπιάδα. Θα ήταν πολύ άσχημο αν ακυρώνονταν και φέτος οι Ολυμπιακοί αγώνες»

«Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το 2024 θα είμαι με την ελληνική αποστολή, δίπλα στα παιδιά. Τώρα με ποιο ρόλο θα δούμε» σημείωσε ο Πύρρος Δήμας στο «MEGA Σαββατοκύριακο», αναφερόμενους στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Πύρρος Δήμας είναι προπονητής της εθνικής Άρσης Βαρών των ΗΠΑ στην τρέχουσα Ολυμπιάδα στο Τόκιο. «Από το άθλημα έφυγα χορτάτος. Χαίρομαι που βοηθάω και μπορώ να στηρίζω τους αθλητές» είπε.

«Έκαναν μεγάλα άλματα στην άρση βαρών οι ΗΠΑ. Πάνε για 4-5 μετάλλια φέτος. Χθες χάσαμε το ένα μετάλλιο και πήρα εγώ την ευθύνη» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Πύρρο Δήμα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες υπό πανδημία είναι πρωτόγνωροι. «Αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι γίνεται η ολυμπιάδα. Υπάρχουν αθλητές που τελειώνουν την καριέρα τους σε αυτή την ολυμπιάδα. Θα ήταν πολύ άσχημο αν ακυρώνονταν και φέτος οι Ολυμπιακοί αγώνες».

Σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Πύρρος ήταν αισιόδοξος. «Μόνο καλά και αισιόδοξα αποτελέσματα από τους έλληνες αθλητές βλέπω. Δεν θέλω να πω για μετάλλια γιατί είμαι προληπτικός. Σίγουρα τα παιδιά θα πάνε πολύ καλά».

Τέλος, δήλωσε, ότι το πιο σημαντικό μετάλλιο στην καριέρα του ήταν αυτό που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. «Είναι στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024