Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικός θάνατος 14χρονου αναβάτη στο European Talent Cup

Σοκαριστικός θάνατος 14χρονου αναβάτη στο European Talent Cup

Θρήνος στην Ισπανία για τον θάνατο 14χρονου αναβάτη σε αγώνες μοτοσυκλέτας

Τραγωδία στην Ισπανία κατά την διάρκεια αγώνων μοτοσυκλέτας καθώς ο 14χρονος Ισπανός, Ούγκο Μιγιάν, έχασε την ζωή του με σοκαριστικό τρόπο. Η Ισπανία θρηνεί για τον άδικο χαμό του νεαρού αναβάτη και όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη από το δυστύχημα.

«Μετά από ένα σοβαρό δυστύχημα στη διάρκεια του European Talent Cup, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσουμε τον θάνατο του οδηγού Ούγκο Μιγιάν» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η FIM.

Ο νεαρός Ισπανός έπεσε από τη μοτοσικλέτα του, 13 γύρους πριν από το φινάλε. Προσπάθησε να σηκωθεί αμέσως μετά την άσχημη πτώση του, αλλά δεν είχε χρόνο να βγει από την πίστα. Μια άλλη μοτοσικλέτα έπεσε στη δική του, χτυπώντας τον στο λαιμό και στην πλάτη.

Η κόκκινη σημαία ανέβηκε αμέσως, ο αγώνας διακόπηκε και ο Μιγιάν, αφού του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Οι γιατροί έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον νεαρό αναβάτη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η «La Cuna de Campeones», όπου έκανε μαθήματα ο Μιγιάν, έσπευσε να δηλώσει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια, τους φίλους και τα μέλη της ομάδας του μετά από αυτό το τραγικό γεγονός. Μακάρι ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024