Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αϊζέια Τόμας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξέφρασε τον θαυμασό του για την την απόδοση του στον έκτο τελικό.
Ο θρύλος των Ντιτρόιτ Πίστονς τόνισε πως θα θυμάται σε όλη του τη ζωή το παιχνίδι που έκανε ο «Greak Freak».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Θα έλεγα ότι ήταν μία από τις ιστορικές εμφανίσεις σε τελικό. Παρακολούθησα ζωντανά το παιχνίδι, έκανε κάποια φοβερά καρφώματα. Επίσης, έβαλε 17/19 βολές. Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι σε έναν τελικό και αυτό, θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.
Ήταν μία εμφάνιση στο επίπεδο του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν ή στο επίπεδο του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και του Σακίλ Ο’Νιλ. Δεν ήταν μια απόδοση στο επίπεδο του Ντιρκ Νοβίτσκι ή του Καρλ Μαλόουν. Ήταν στο επίπεδο των… γιγάντων της εποχής μου».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.