Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: «Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες»

Σάκκαρη: «Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες»

Στον καιρό και στο γεγονός πως είναι «μαθημένη» στο κλίμα του Τόκιο στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση της στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει η Μαρία Σάκκαρη με τον καιρό της Ιαπωνίας και του Τόκιο… Αντιθέτως, η Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε πως είναι «μαθημένη» στις συνθήκες αυτές και μάλιστα δήλωσε πως όχι απλώς δεν έχει πρόβλημα, αλλά της αρέσει να αγωνίζεται υπό αυτές τις συνθήκες.

«Νομίζω πως ήταν ο δυσκολότερος πρώτος γύρος που θα μπορούσα να έχω», είπε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια για τον αγώνα με την Ανέτ Κονταβέιτ. «Η Aνέτ είναι απίστευτη παίκτρια. Έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές. Ήταν δύσκολο όταν είδα πως στον πρώτο γύρο θα έπαιζα με μια τέτοια παίκτρια, αλλά τα πήγα πολύ καλά μετά το 2-5 του 1ου σετ. Έβαλα πολλές μπάλες μέσα και πήγε καλά. Μου αρέσουν οι συνθήκες εδώ.

Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε αυτές τις συνθήκες. Έχω μεγαλώσει παίζοντας στη ζέστη. Ίσως όχι με τόση υγρασία, αλλά κάνει πάντα ζέστη στην Ελλάδα και μου αρέσει αυτό. Είναι φυσιολογικό να αντιδρούν διαφορετικά οι παίκτες. Και εμένα αν με βάλεις στους -20 βαθμούς, θα δυσκολευόμουν πολύ. Ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά τις συνθήκες. Εκείνη (η Κονταβέιτ) είναι από τη βόρεια Ευρώπη και είναι λογικό να μην αντέχει τόσο τη ζέστη. Πολλοί παίκτες δεν την αντέχουν», δήλωσε αρχικά, πριν αναφερθεί στην επόμενη της αντίπαλο.

«Ήταν πολύ καλό που είχα έναν δύσκολο αγώνα στο ξεκίνημά μου. Είναι οι Ολυμπιακοί, οπότε όλες οι καλύτερες παίκτριες του κόσμου είναι εδώ, ειδικά στο γυναικείο ταμπλό. Δεν είναι πολλές οι απουσίες. Θα είναι μάχη κάθε αγώνας που θα δίνω και είμαι έτοιμη γι’ αυτές τις μάχες».

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024