
Μαρία Καλάβρια VS Ιωάννα Τούνη: Οι «επιλογές» του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Η επική απάντηση που έδωσε η Μαρία Καλάβρια σε follower που αποκάλεσε την Ιωάννα Τούνη… σαχλοκούδουνο
Η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως είναι γνωστό, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό. Μάλιστα οι φήμες θέλουν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη, να είναι ζευγάρι.
Πρόσφατα, η Μαρία Καλάβρια πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την Ιωάννα Τούνη.
Follower της έγραψε μάλιστα: «Δε συγκρίνεσαι με την Τούνη θεάρα μου. Η μία κυρία και η άλλη σαχλοκούδουνο».
«Εντάξει, μη μου λέτε τέτοια πράγματα. Σίγουρα εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το πράγμα. Δεν την ξέρω την κοπέλα. Ένα πετυχημένο κορίτσι είναι. Όμορφη, ταλαντούχα. Μια χαρά όλα. Επιλογές είναι αυτά» απάντησε η Μαρία Καλάβρια.
Η ίδια σχολιάζοντας σε άλλη ερώτηση τις φήμες που θέλουν ζευγάρι την Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είχε αναφέρει:
«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… ωραίο ζευγάρι είναι! Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια».
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)


