Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τηλεοπτικά «μαγειρέματα» για τη νικήτρια του MasterChef
Θα έχει συνέχεια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη τηλεοπτικά ή θα περάσει και θα... φύγει όπως τόσοι και τόσοι τηλεοπτικοί μάγειρες;
Η μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Πρόκειται για ένα από τα «άκαυτα» πρόσωπα της μικρής οθόνης η οποία μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό κι κατάφερε να γίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ιδιαίτερα αγαπητή, στους τηλεθεατές.
Η πλειοψηφία των συμπαικτών της αλλά και ο απλός κόσμος ήθελαν εκείνη να είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του MasterChef και όλα πήγαν κατ’ ευχή.
Τι γίνεται όμως μετά την κατάκτηση του τίτλου της πρώτης ελληνίδας MasterChef; Θα έχει συνέχεια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη τηλεοπτικά ή θα περάσει και θα… φύγει όπως τόσοι και τόσοι τηλεοπτικοί μάγειρες;
Η απάντηση είναι πως η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήρθε για να μείνει.
Κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι αυτός που μόλις αναφέραμε, ότι δηλαδή είναι ένα «άκαυτο» πρόσωπο για το οποίο διψάει η ελληνική τηλεόραση.
Ο δεύτερος όμως έχει να κάνει καθαρά με τον πληθωρικό και εξωστρεφή χαρακτήρα της ίδιας της Μαργαρίτας η οποία είναι εξαιρετικά συμπαθής σε μικρούς και μεγάλους.
Η συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι δεν απογοήτευσε ούτε τους «μέσα» ούτε τους «έξω» που την παρακολουθούσαν και έτσι είναι σχεδόν βέβαιο πως οι άνθρωποι-κλειδιά της ελληνικής τηλεόρασης μόνο απαρατήρητη δεν την έχουν αφήσει να περάσει.
Σύμφωνα με το gossip-tv λοιπόν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη προ ημερών δέχτηκε επίσημα πρόταση από το Star που έτσι και αλλιώς έχει «προτεραιότητα» σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά της «μαγειρέματα» να αναλάβει τη στήλη μαγειρικής της πρωινής εκπομπής που θα πάρει τη θέση της Φωλιάς των Κου Κου από τη νέα σεζόν.
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Gov.gr Wallet: Το συχνό λάθος με τα στοιχεία του MyAuto όταν μας σταματά η τροχαία
- Το άτομο που έδωσε την εντολή για το χτύπημα με τη χειροβομβίδα αναζητά η Αστυνομία – Στις 2.500€ η αμοιβή του Αιγύπτιου
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- Από το δείπνο των Ανταποκριτών στο Truth Social: Ο Τραμπ μιλάει ξανά για τρίτη υποψηφιότητα στις προεδρικές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442