Κατερίνα Καραβάτου: Επικό «κλέψιμο» από Σκορδά – Λιάγκα
Στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα η Κατερίνα Καραβάτου «κλέβει» συνεργάτη από το τηλεοπτικό δίδυμο Σκορδά - Λιάγκα
H Κατερίνα Καραβάτου, μετά την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.
Μάλιστα σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες έβαλε «φωτιά» σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, καθώς φαίνεται να τους «κλέβει» συνεργάτη τους.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με τον οποίο συνεργάστηκε εξαιρετικά στη Φωλιά των Κου Κου.
Ο δημοσιογράφος φαινόταν όμως ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον Πρωινό του ΑΝΤ1.
Ο Γιώργος Λιάγκας είχε προτείνει τη μεταγραφή αυτή για να καλυφθεί το κενό του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα του «Πρωινού».
Η Φαίη Σκορδά ήταν επίσης σύμφωνη και όλα έδειχναν τελειωμένα.
Τώρα βέβαια αλλάζουν οι ισορροπίες, αφού η Κατερίνα Καραβάτου επιχειρεί να τον «κλέψει» μέσα από την αγκαλιά τους.
Ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την άτυπη μάχη; Άγνωστο αφού είναι αμφίρροπη. Πάντως, οι εξελίξεις δεν πρόκειται να αργήσουν.
- Ηλιούπολη: Κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης που έπεσε στο κενό – Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των δύο κοριτσιών
- Sports Power – Αλκαράθ, Γουίλσον, Εμπαπέ – Ελίτ δισεκατομμυρίων στο θριαμβευτικό Vanity Fair
- Λάνθιμος, Αλεξίου, Μπισμπίκης και άλλοι υπογράφουν κείμενο στήριξης για τα Προσφυγικά
- Ο Λεβαντόφσκι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα – Η Σαουδική Αραβία στο προσκήνιο
- Παραιτήθηκε με αιχμές από τη Νέα Δημοκρατία η Ιωάννα Γκελεστάθη
- Εφιάλτης 10 χιλιομέτρων: Το χρονικό της πρόσκρουσης που αφάνισε τους δεινόσαυρους λεπτό προς λεπτό [βίντεο]






