Συναντήσεις είχε με τους δημάρχους Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστο Στάθη και Ασπροπύργου Νίκο Μελετίου με τους οποίους επισκέφθηκαν μαζί χώρους όπου βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται σημαντικά έργα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στους Δήμους Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Ασπροπύργου, στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας και στο Θριάσιο Νοσοκομείο βρέθηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κόμματος «Η ζωή μας βρίσκει τους ρυθμούς της».

Συναντήσεις είχε με τους δημάρχους Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστο Στάθη και Ασπροπύργου Νίκο Μελετίου με τους οποίους επισκέφθηκαν μαζί χώρους όπου βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται σημαντικά έργα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ελευσίνα, μετά από συντονισμένες ενέργειες του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ επιλύθηκε μετά από πολυετή καθυστέρηση το θέμα των 80 νέων εργατικών κατοικιών οι οποίες ήδη παραδίδονται σταδιακά στους δικαιούχους τους ενώ προχωρά η υλοποίηση της ανάπλασης στο πρώην εργοστάσιο ΙΡΙΣ που έχει παραδοθεί στον Δήμο.

Επίσης στη Μάνδρα, με τη στενή συνεργασία κυβέρνησης, Περιφέρειας και Δήμου έχει προχωρήσει σημαντικά η θωράκιση της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα και δημιουργούνται οι βάσεις για την αναβάθμιση των οδικών υποδομών.

Στον Ασπρόπυργο, έχουν ολοκληρωθεί σημαντικά έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου όπως το Μητροπολιτικό Πάρκο Γκορυτσάς με χώρους άθλησης και αναψυχής, ο πολυχώρος Αγροκήπιο και ο νέος πρότυπος βιοκλιματικός βρεφονηπιακός σταθμός στο Ρουπάκι ενώ είναι υπό ανέγερση το κτίριο που θα στεγάσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας, ο διευθύνων σύμβουλος Απόστολος Καμαρινάκης και ο πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Κουμπέτσος παρουσίασαν την πορεία υλοποίησης του σχεδίου ώστε το λιμάνι της Ελευσίνας να αναδειχθεί σε έναν σημαντικό κρίκο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, το οποίο βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας λειτουργώντας ως μονάδα αναφοράς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Αντωνίου.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο γραμματέας της ΝΔ δήλωσε: «Στη Δυτική Αττική υλοποιούνται μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις που σταδιακά βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει εξασφαλίσει απλά τους απαραίτητους πόρους αλλά σε συνεργασία και με τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης επιλύει χρόνια ζητήματα και επιταχύνει την ολοκλήρωση όλων των σημαντικών έργων για την περιοχή. Στο μέτωπο της πανδημίας, με ένα τέταρτο κύμα να βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτοδιοίκηση, κεντρικό κράτος και λειτουργοί της υγείας εντείνουν την προσπάθεια ενημέρωσης ώστε να πεισθούν κι εκείνοι οι πολίτες που παραμένουν διστακτικοί για τον εμβολιασμό.».

Στις συσκέψεις στον ΟΛΕ και στο Δημαρχείο Ελευσίνας συμμετείχε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας ενώ σε όλη την περιοδεία συνόδευσαν τον γραμματέα ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο οργανωτικός γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Σπύρος Σταθούλης, ο συντονιστής για θέματα Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης Στάθης Ρεστέμης και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής Γιάννης Λινάρδος καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr