Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το checklist των επιτυχιών του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Protergia

Το checklist των επιτυχιών του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Protergia

Στα 26 του μόλις χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατακτήσει... σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο. Και δεν το έχει καταφέρει όπου κι όπου, αλλά στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη!

«Ακόμα δεν το πιστεύω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι χαρούμενος. Είναι απίστευτο συναίσθημα και θα μου πάρει πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω…»

Είναι τα λόγια του Γιάννη, ο οποίος από τα ξημερώματα της Τετάρτης βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου. Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει ακόμα το παιδί από τα Σεπόλια, που ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι στην Ελλάδα!

Όμως… δεν θα γυρίσει με άδεια χέρια! Στα 26 του μόλις χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατακτήσει… σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο. Και δεν το έχει καταφέρει όπου κι όπου, αλλά στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη!

Τις διακρίσεις του αυτές θα τις ζήλευαν πολλοί μεγάλοι αστέρες:

  • Πρωταθλητής NBA
  • MVP των τελικών
  • Δύο φορές MVP της κανονικής σεζόν
  • Αμυντικός της χρονιάς
  • Πέντε φορές All Star
  • MVP σε All Star Game
  • Πιο βελτιωμένος παίκτης

Η Protergia με αυτό το πρωτότυπο και δημιουργικό βίντεο συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την τεράστια επιτυχία του!

Μπορεί ο Γιάννης να έφτασε στην κορυφή, όμως παραμένει προσγειωμένος και δηλώνει έτοιμος για νέα ταξίδια! Κι αν η Ελλάδα του φέρθηκε σκληρά πριν γίνει αυτός που είναι, εκείνος δείχνει για ακόμα μια φορά την τεράστια καρδιά που διαθέτει και χωρίς να ξεχνάει που μεγάλωσε, δηλώνει έτοιμος να κάνει ακόμα μια φορά περήφανη την Ελλάδα, προσφέροντάς της μια διάκριση σε επίπεδο εθνικής ομάδας!

«Θέλω να κερδίσω κάτι με την Εθνική, μπορεί να μην είναι χρυσό μετάλλιο, μπορεί να είναι ασημένιο. Θέλω να είναι κάτι σπουδαίο με την Εθνική, μετά από αυτό μπορώ να αποσυρθώ» είπε και μας γέμισε χαμόγελα για το μέλλον!

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά…

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα δούμε και να τα μετρήσουμε… Αυτό που δεν είδαμε ποτέ και ήταν ίσως το πιο σημαντικό από όλα, είναι οι ατελείωτες ώρες δουλειάς…

«Δεν ξεχνάω ποτέ ότι πριν 8 χρόνια που έφτασα στη Νέα Υόρκη δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση και όλα αυτά έχουν γίνει με σκληρή δουλειά» λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει στη ζωή του. Από τότε που δούλευε ως μικροπωλητής στις «σκιές» των Αθηνών, μέχρι που αγωνιζόταν για να μπορεί να παίξει μπάσκετ, ως τη στιγμή που πάλευε να σηκώσει μια ολόκληρη πόλη στις πλάτες του, μέχρι και τώρα που βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω του!

Γιάννη, σε ευχαριστούμε. Όχι μόνο γιατί κατέκτησες τον τίτλο του NBA, γιατί έκανες την Ελλάδα να ακούγεται παντού και τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει στα πέρατα του κόσμου, αλλά γιατί έγινες το καλύτερο πρότυπο για τη νέα γενιά!

Σε ευχαριστούμε γιατί τα παιδιά μας θα μάθουν πως με σκληρή δουλειά όλοι μπορούν να κάνουν το αδύνατο να συμβεί…

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024