Μάρκοβιτς: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι»
Ο Σέρβος αμυντικός μίλησε για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο και τη νίκη επί της Νέφτσι Μπακού (1-0), ενώ έδωσε το σύνθημα για τον επαναληπτικό του Μπακού.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τη Νέφτσι Μπακού στο «Καραϊσκάκη» και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για την αποψινή νίκη των Πειραιωτών και έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα στο Μπακού για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σήμερα και κυρίως που η ομάδα νίκησε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα στο Μπακού», ανέφερε αρχικά για την πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και την πολυπόθητη πρόκριση.
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει, απόψε είχαμε πολλά προβλήματα και πολύ νέοι παίκτες κλήθηκαν να παίξουν, πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί», πρόσθεσε
«Έκανα αυτό το τατουάζ, έβλεπα πολλές ταινίες για την ελληνική Ιστορία», ανέφερε για το τατουάζ που έχει στο αριστερό του μπράτσο.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.