Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την κατάκτηση του NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την κατάκτηση του NBA

Η Μαράια έκανε ένα ξεχωριστό post για να εκφράσει τα συναισθήματά της λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο του «Greek Freak».

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Κατέκτησε με τους Μπακς το πρωτάθλημα του NBA και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Στο ταξίδι του αυτό είχε στο πλάι του τους δικούς του ανθρώπους, που τον στήριξαν και μόνο εκείνοι γνωρίζουν πόσο πολύ προσπάθησε για να φορέσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι.

Η σύντροφός του, Μαράια, ήταν ένας από αυτούς. Η 29χρονη, η οποία κυοφορεί το δεύτερο παιδί τους, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, συγχαίροντας δημόσια τον άνδρα της ζωής της. Η ίδια αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

«Κανείς δεν ξέρει στα αλήθεια τη δουλειά που έχεις κάνει και τα εμπόδια που κλήθηκες να ξεπεράσεις. Αλλά το να δω ένα μέρος του ταξιδιού σου από τόσο κοντά, ήταν ευλογία! Είμαι τόσο ευτυχισμένη για σένα μωρό μου. Είσαι πρωταθλητής του NBA και κανείς δεν μπορεί να στο πάρει. Αγαπώ όλα όσα είσαι. Τώρα πάμε να αποκτήσουμε αυτό το μωρό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Ποια είναι η Μαράια Ρίντλσπριγκερ:

Γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείτο με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Ένα χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations». Εκεί, σύμφωνα με τις φήμες, φαίνεται να γνωρίστηκε με τον Γιάννη και από τότε είναι αχώριστοι.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα, με την Μαράια σε κάθε ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη της για τη χώρα. Μαθαίνει τη γλώσσα, αγαπά τους λουκουμάδες και περνά τα καλοκαίρια τους σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της γης, όπως η ίδια έχει γράψει. «Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη. Σ’ αγαπώ Ελλάδα», είχε αναφέρει σε ανάρτησή της.

Πλέον, η Μαράια έχει και το δικό της brand ρουχισμού «Sincerely, Mariah», μέσα από το οποίο επιθυμεί να διώξει από τους ανθρώπους οποιαδήποτε αμφιβολία και να συνειδητοποιήσουν ότι αξίζουν.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024