Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τεράστια αλλαγή μετά το Survivor, πιο κούκλα από ποτέ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τεράστια αλλαγή μετά το Survivor, πιο κούκλα από ποτέ

Ανανεωμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν μια από τις προσωπικότητες που ξεχώρισαν στο φετινό Survivor, τόσο για τις αγωνιστικές της ικανότητες όσο και τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Μπορεί να είχε κάνει τατουάζ στα χείλη πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά καθημερινά την βλέπαμε χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο λουκ.

Από κάποιο σημείο και μετά είχε αντιμετωπίσει και γυναικολογικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να πρηστεί αρκετά. Η παραγωγή, μάλιστα, την έβαλε να κάνει και τεστ εγκυμοσύνης από την ξαφνική αυτή αλλαγή στο σωματότυπό της.

Η αποχή από το φαγητό, οι δυσκολίες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο σε συνδυασμό με τις ορμόνες και τις διαταραχές στον κύκλο της είχαν οδηγήσει σε αυτό το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς κυρίως.

Πιο όμορφη από ποτέ η Μαριαλένα

Έχοντας πλέον επιστρέφει στο σπίτι και την οικογένεια της, η Μαριαλένα είναι άλλος άνθρωπος.

Η 26χρονη γυμνάστρια έχει αρχικά βάψει τα μαλλιά της, τα οποία έχει καθημερινά περιποιημένα.

Το πιο ευχάριστο, βέβαια, είναι ότι έχει φύγει όλο το πρήξιμο και το σώμα της είναι καλλίγραμμο, όπως επιβάλλει εξάλλου και η επαγγελματική της ενασχόληση.

Η αποκάλυψη για το λόγο που είχε χωρίσει με τον Σάκη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο τον λόγο του χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη.

«Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε».

Η ίδια διευκρίνισε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Σάκης Κατσούλης της φερόταν άψογα και ήταν ένας πραγματικός ιππότης.

«Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια».

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024