Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Αντίστροφη μέτρηση για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

Άγριες Μέλισσες: Αντίστροφη μέτρηση για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

Οι ήρωες του Διαφανίου είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Οι Άγριες Μέλισσες ξεκινούν και πάλι γυρίσματα, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να ανυπομονούν για την πρώτη κλακέτα.

Σήμερα, οι ήρωες επέστρεψαν στο Διαφάνι για να κάνουν το τεστ κοροναϊού και αύριο θα βρεθούν στο πλατό για να ξεκινήσουν με κάθε επισημότητα τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός παπά Γρηγόρης, κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης, ανέβασε και μία φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα:

«Άγριες Μέλισσες… Γ κύκλος… Καλή αρχή… Καλή δύναμη… Πάμε γερά…».

Σημειώνεται ότι ο νέος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο και φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές.

Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ και σε αυτό ακούγεται το μήνυμα για την επιβολή του στρατιωτικού νόμου, όπως το άκουσαν όλοι οι Έλληνες το πρωινό της 21ης Απριλίου του 1967. «Μετά τη δύση του ηλίου οποιοσδήποτε κυκλοφορεί στον δρόμο θα πυροβολείται άνευ προειδοποιήσεως». Το ραδιόφωνο που εκπέμπει βρίσκεται μέσα στο άδειο, πλέον, γραφείο του Δούκα Σεβαστού.

Θυμίζουμε ότι το τέλος της δεύτερης σεζόν βρήκε τον Δούκα να έχει πάρει ένα δυνατό χτύπημα με την αυτοκτονία της Ανέτ, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από το κακό. Για να αποφύγει τις συνέπειες στο Διαφάνι, ο Δούκας παίρνει τη Μυρσίνη και καταφεύγουν στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο δικτατορικό καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό! Το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024