Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Γιατί «καταγγέλλει» το MEGΑ Σαββατοκύριακο;

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Γιατί «καταγγέλλει» το MEGΑ Σαββατοκύριακο;

«Γράφω μια καταγγελία στο ΕΣΡ διότι προβάλλεται εικόνες αυστηρώς ακατάλληλες για ευρισκόμενους στην Αθήνα» είπε στους παρουσιαστές ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Από την πανέμορφη Νάξο εξέπεμψε χθες και σήμερα η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.

Όπως ήταν φυσικό, η επίσκεψη της ομάδας της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA στο κυκλαδίτικο νησί έκανε κάποιους ναξιώτες που βρίσκονται στην Αθήνα να… ζηλέψουν.

«Γράφω μια καταγγελία στο ΕΣΡ διότι προβάλλεται εικόνες αυστηρώς ακατάλληλες για ευρισκόμενους στην Αθήνα» είπε με χαμόγελο στους παρουσιαστές ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

« Είστε στο ωραιότερο νησί του Αιγαίου, στο δεύτερο γαστρονομικό προορισμό της Ελλάδας» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μπογδάνος κατάγεται από τη Νάξο, την οποία αγαπά και επισκέπτεται πολύ συχνά.

Η διάθεση και η… εμφάνιση του κ. Μπογδάνου ήταν καλοκαιρινή, καθώς φορούσε ένα χαβανέζικο πουκάμισο. Μάλιστα, ερωτήθηκε, εάν το πουκάμισο του το αγόρασε η σύζυγος του.

« Εδώ και χρόνια της ζήταγα χαβανέζικα πουκάμισα και με κοίταγε με μισό μάτι. Φέτος που ήρθε στη μόδα μου το πήρε» απάντησε ο «γαλάζιος» βουλευτής.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024