
Συρία – Κίνα: Επίσκεψη του Κινέζου ΥΠΕΞ στη Δαμασκό
Συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, όπως μεταδίδουν τα κρατικά ΜΜΕ της Συρίας, θα έχει ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών. Τον Γουάνγκ Γι υποδέχτηκε ο Σύρος ομόλογός του ενώ αποτελεί ερωτηματικό αν ο ΥΠΕΞ της Κίνας θα συναντήσει και τον Άσαντ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Γουάνγκ Γι έφτασε σήμερα στη Δαμασκό και θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, όπως μεταδίδουν τα κρατικά ΜΜΕ της Συρίας.
Πιθανή μια συνάντηση με Άσαντ
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Φαϊσάλ Μικντάντ υποδέχτηκε τον Κινέζο ομόλογό του στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ρώτησε χθες τον εκπρόσωπο του κινεζικού υπουργείου των Εξωτερικών Ζάο Λιτζιάν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, να σχολιάσει την προγραμματισμένη επίσκεψη του Γουάνγκ στη Συρία, αλλά και την πιθανή συνάντησή του με τον Μπασάρ Άσαντ.
«Δεν έχω κάτι να σχολιάσω τη στιγμή αυτή» απάντησε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
- Καμερούν: Ο Πάπας Λέων καταγγέλλει έναν κόσμο που «ρημάζεται από τυράννους»
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις






