Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Ανησυχητική η κατάσταση στο Βιετνάμ - Επιβάλλονται νέα περιοριστικά μέτρα

Κοροναϊός: Ανησυχητική η κατάσταση στο Βιετνάμ – Επιβάλλονται νέα περιοριστικά μέτρα

«Το ξέσπασμα που αντιμετωπίζουμε τώρα, γίνεται πιο πολύπλοκο. Οι περιορισμοί επιβάλλονται για την προστασία της υγείας των ανθρώπων» τονίζει κυβερνητική ανακοίνωση, καθώς ο εντοπισμός νέων μολύνσεων τις τελευταίες εβδομάδες, έχει κλιμακώσει την ανησυχία μεταξύ των αξιωματούχων του τομέα της υγείας.

Το Βιετνάμ θα επιβάλλει περιορισμούς στις μετακινήσεις σε 16 νότιες επαρχίες και για δύο εβδομάδες από τη Δευτέρα, καθώς η ασιατική χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερο μέχρι τώρα ξέσπασμα της COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Πολύπλοκο το τωρινό ξέσπασμα

Το Βιετνάμ κατόρθωσε να κρατήσει σε σχετικό χαμηλό επίπεδο τον αριθμό των κρουσμάτων, μέσω της διεξαγωγής μαζικών και στοχευμένων διαγνωστικών τεστ, αλλά και της λεπτομερούς ιχνηλάτησης των επαφών, όπως και της διεξαγωγής ελέγχων στα σύνορα, αλλά και της επιβολής μέτρων καραντίνας.

Ωστόσο, ο εντοπισμός νέων συρροών μολύνσεων κατά τις πρόσφατες εβδομάδες, έχει κλιμακώσει την ανησυχία μεταξύ των αξιωματούχων του τομέα της υγείας.

«Το ξέσπασμα που αντιμετωπίζουμε τώρα, γίνεται πιο πολύπλοκο» ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της, η κυβέρνηση. «Οι περιορισμοί επιβάλλονται για την προστασία της υγείας των ανθρώπων».

Το Βιετνάμ ανέφερε σήμερα 3.718 νέα περιστατικά μολύνσεων. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων και για την τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με περισσότερα από 3.000 κρούσματα μόλυνσης από την COVID-19.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024