Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ραντζέλοβιτς, η επιστροφή

Ολυμπιακός: Ραντζέλοβιτς, η επιστροφή

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν εξαιρετικός στα φιλικά που έδωσαν οι Πειραιώτες στην Αυστρία, αλλά και στην πρόβα τζενεράλε με τον Αρη – Εχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στη νέα σεζόν και δικαιώνει απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς για την ευκαιρία που του έδωσε

Το καλοκαίρι του 2019 ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην προσπάθεια της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, με τις εμφανίσεις του να προκαλούν ενθουσιασμό και να ανεβάζουν και τις προσδοκίες του Πέδρο Μαρτίνς και των φιλάθλων του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος στα πρώτα του παιχνίδια με τα χρώματα του Ολυμπιακού έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η απόδοσή του άρχισε να πέφτει και μάλιστα στο τέλος της περσινής σεζόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο κύκλος του στον Ρέντη. Παρά τις μέτριες εμφανίσεις που έκανε πέρσι, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Τον πήρε μαζί του στην Αυστρία και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του, αφού ο Σέρβος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στα φιλικά που έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, αλλά και στην πρόβα τζενεράλε με τον Αρη.

Ο Ραντζέλοβιτς έφτιαξε το πρώτο γκολ, δίνοντας την ασίστ στον Μαντί Καμαρά, είχε συμμετοχή στο δεύτερο, καθώς έκλεψε την μπάλα στην αρχή της φάσης, ενώ σκόραρε το τρίτο.

Ο 23χρονος από τα φιλικά της Αυστρίας δείχνει να αξιοποιεί καταλλήλως τον χρόνο συμμετοχής που του προσφέρει το τεχνικό τιμ. Βασικός σχεδόν σε όλα τα τεστ ως τώρα. Κορυφαίος στο φιλικό με τη Κράσνονταρ, Καλός με τη Σάλτσμπουργκ. Δημιουργός στο ματς τη Κραϊόβα.

Σταθερά μέσα στην κουβέντα. Βελτιωμένος αγωνιστικά αλλά κυρίως: Με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε μια ιδιαίτερη συγκυρία. Τώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς θα ψάξει εκ των «έσω» τις λύσεις για τους wingers στον δεύτερο προκριματικό του champions league με αντίπαλο την Νέφτσι Μπακού.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ραντζέλοβιτς είναι έμπειρος σε τέτοιες διαδικασίες. Είχε παίξει μάλιστα σημαντικό ρόλο στο προ διετίας rotation του Ολυμπιακού απέναντι σε Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ στο δρόμο για τους ομίλους του champions league από το μονοπάτι των πρωταθλητών.

Η έκρηξη, το ποδοσφαιρικό «θράσος», ο χαρακτήρας του και οι αριθμοί του (2 γκολ, 1 ασίστ) ήταν στην «εξίσωση» εκείνης της ομάδας. Ένα πολύ ενδιαφέρον intro στην πρώτη του σεζόν με τα Ερυθρόλευκα (31 συμ, 6 γκολ, 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις). Και ενώ πέρσι ξεκίνησε ξανά βασικός και μοναδικός σκόρερ στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς;

Ο Σέρβος εξτρέμ δεν είχε την ανάλογη συνέχεια (35 συμ αλλά μόλις οι 14 σαν βασικός). Έμεινε πίσω στην κούρσα των wingers. Από τον Μασούρα, τον Μπρούμα, τον Βαλμπουενά, τον Βρουσάι.

Θα αρπάξει από τα μαλλιά τη νέα ευκαιρία; Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Το σίγουρο είναι πως ως τώρα όχι μόνο καταβάλλει σπουδαία προσπάθεια, αλλά κερδίζει και την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται σχεδόν δεδομένη η παρουσία του στην 11άδα την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη (21/7, 22:00). Στο ματς που ανοίγει την αυλαία των μαχών με τη Νέφτσι Μπακού για το εισιτήριο που οδηγεί στη 3η φάση των προκριματικών.

Δεν αναμένονται άλλωστε πολλές αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που είδαμε κόντρα στον Άρη, για τους «βασικούς» στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε αυτό το φιλικό παιχνίδι ακριβώς για να τεστάρει την βασική του ιδέα

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024