Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορεί ένα smartwatch να σου αλλάξει τη ζωή;

Μπορεί ένα smartwatch να σου αλλάξει τη ζωή;

Αν πρόκειται για ένα smartwatch HUAWEI Watch 3 Series, μπορεί – και δίνει δώρο κορυφαία wireless, noise-cancelling ακουστικά

Κάποτε τα ρολόγια μας έλεγαν περισσότερα στους άλλους από ό,τι σε εμάς: Μας ενημέρωναν για την ώρα, άντε για τις φάσεις της σελήνης στις πιο ψαγμένες εκδοχές τους, κι έδιναν στους υπόλοιπους μια εικόνα για το γούστο, το κύρος ή την οικονομική μας κατάσταση.

Στην εποχή των smartwatch, όμως, τα κοσμήματα επάνω στον καρπό μας είναι πολύτιμα για λόγους που υπερβαίνουν κατά πολύ την χρηματική τους αξία. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως τα υπερσύγχρονα HUAWEI Watch 3 Series, που συνδυάζουν άψογα την κορυφαία τεχνολογία, με την πολυτελή κομψότητα.

Ένα smartwatch που μας… συστήνει στον εαυτό μας

Πόσο καλά γνωρίζετε τη φυσική σας κατάσταση; Εκτός από την παρακολούθηση των καρδιακών σας παλμών και τη συνεχόμενη ανίχνευση SpO2, τα HUAWEI Watch 3 και Watch 3 Pro, για πρώτη φορά σας επιτρέπουν να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία του δέρματός σας, χάρη στον πρωτοποριακό αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας.

Και φυσικά, αν για παράδειγμα αισθάνεστε ότι ξυπνάτε μονίμως κουρασμένοι, σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε τον ύπνο σας – ενώ χάρη στη λειτουργία παρακολούθησης πίεσης, μπορείτε να διαπιστώσετε ποια πράγματα σας προκαλούν ταραχή.

Ταυτόχρονα, περιλαμβάνουν περισσότερους από 100 τρόπους προπόνησης, για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την κατάσταση της υγείας σας.

.

Το καλύτερο δώρο για τους γονείς σας

Μια μοναδική λειτουργία των κορυφαίων smartwatch της HUAWEI, μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη λειτουργία αναγνώρισης πτώσης και τη λειτουργία SOS, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, αφού είναι αυτόματη και λειτουργεί ανιχνεύοντας όταν το άτομο πέφτει κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί.

Και gadget και κόσμημα

Η εποχή που αντιμετωπίζαμε τα smartwatch αποκλειστικά ως χρήσιμα gadget έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και το κομψό design των HUAWEI Watch 3 Series επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην καινοτόμα τεχνολογία και την κλασική αισθητική του ρολογιού ως statement piece.

Το σώμα των ρολογιών αποτελείται από στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι ύψιστης ποιότητας και αντοχής στην περίπτωση των Watch 3 ή από τιτάνιο, στην περίπτωση των Watch 3 Pro. Η μεγάλη, άνετη οθόνη των Watch 3, είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά καμπύλο 3D γυαλί, ενώ των Watch 3 Pro αποτελείται από κρύσταλλο από ζαφείρι, απογειώνοντας την πολυτελή τους εικόνα.

Ακόμη και το design υπηρετεί την τεχνολογική πρωτοπορία, αφού τα HUAWEI Watch 3 Series είναι τα πρώτα smartwatches της HUAWEI που διαθέτουν περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση. Έτσι, έχουμε πλέον την ευκαιρία να κάνουμε μεγέθυνση και σμίκρυνση των εικόνων και να περιηγηθούμε με ακρίβεια στις επιλογές του μενού.

Το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS ολοκληρώνει τον συνδυασμό λειτουργικότητας-εμφάνισης, προσφέροντας ένα πολύ άνετο περιβάλλον εργασίας, όπου οι εφαρμογές εκκίνησης παρουσιάζονται σε «grid». Σε συνδυασμό με την εργονομική κορώνα, επιτυγχάνεται μια πιο ομαλή και διαισθητική εμπειρία χρήσης.

Επιλογές για κάθε γούστο

Κάθε στοιχείο του νέου μας smartwatch μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές μας προτιμήσεις, καθώς κυκλοφορεί σε μια μεγάλη γκάμα από προσόψεις και λουράκια. Πολλά και πρωτότυπα εικαστικά, που αντλούν την έμπνευσή τους από την τεχνολογία, το gaming αλλά και το DIY, συνδυάζονται αρμονικά με λουράκια από νάιλον, δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, για να ταιριάζουν με κάθε στυλιστική μας επιλογή.

.

Ένα smartphone καρπού

Θυμηθείτε όλες εκείνες τις φορές που επιθυμούσατε να δείτε γρήγορα κάποια πληροφορία, για παράδειγμα στον δρόμο προς το πλοίο ή το αεροδρόμιο, και αναγκαστήκατε να σπαταλήσετε πολύτιμα λεπτά, αναζητώντας το smartphone σας στα… απύθμενα βάθη μιας τσάντας. Και τώρα φανταστείτε όλες οι απαραίτητες πληροφορίες – όπως αυτές που αφορούν τα ταξί ή τις λεπτομέρειες της πτήσης σας – να μπορούσαν να χωρέσουν στο ρολόι σας.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα HUAWEI Watch 3 Series, που περιλαμβάνουν προεγκατεστημένο AppGallery, από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε, ακριβώς όπως και στο κινητό σας.

.

Εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ηρεμία

Τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και απόρρητα σε όλο το διάστημα χρήσης των νέων σας smartwatch. Η σειρά HUAWEI Watch 3 σας εξασφαλίζει ολοκληρωμένη προστασία, ζητώντας πάντα τη ρητή συγκατάθεσή σας για την καταγραφή των δεδομένων σας και αξιοποιώντας κρυπτογράφηση HTTPS για να τα προστατεύσει κατά τη μεταφορά τους.

Παράλληλα, εξασφαλίζει ότι δεν θα ανησυχείτε ούτε για πιο… πεζά πράγματα, όπως η διάρκεια της μπαταρίας σας. Το HUAWEI Watch 3 Pro επιτυγχάνει πραγματικά εντυπωσιακούς χρόνους λειτουργίας χωρίς φόρτιση, φτάνοντας τις πέντε ημέρες σε smart mode και τις 21 σε ultra-long battery life mode. Από την πλευρά του, το HUAWEI Watch 3 τα πηγαίνει επίσης εξαιρετικά, με τρεις ημέρες σε smart mode και τις 14 σε ultra-long battery life mode.

Δώρα που δεν θα βγάλετε από πάνω μας

Τα κορυφαία wearables πηγαίνουν μαζί, κι έτσι τα HUAWEI Watch 3 Series έρχονται με δώρο ένα ζευγάρι true wireless Bluetooth ακουστικά με Active Noise Cancellation. Συγκεκριμένα, κάθε HUAWEI Watch 3 σας κάνει δώρο τα FreeBuds 4i, ενώ κάθε HUAWEI Watch 3 Pro τα FreeBuds Pro. Η προσφορά αφορά τις προπαραγγελίες και ισχύει μέχρι τις 20 Ιουλίου ή μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία smartwatch της HUAWEI στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024