Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Loutraki Festival

Loutraki Festival

Έβδομο καλοκαίρι παρουσίας για το Loutraki Festival που, για μία ακόμα χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει στην περιοχή μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες. Οι δεκατρείς ημέρες της διοργάνωσης, γεμάτες με επιλογές από διάφορα είδη μουσικής.

Όπως ανακοινώθηκε, από την 31η Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν, σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, The Final Act feat. Χρήστος Νινιός), Rock Festival στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά και Blues Festival στα πανέμορφα Πίσια και φυσικά η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λουτρακίου στα πλαίσια του Opus Festival, που συμμετέχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ και μάλιστα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με μία παράσταση πανηγυρική, για να γιορτάσει με λαμπρότητα τα 60 χρόνια της.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα ισχύουν ειδικές συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας. «Θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, θα έχουμε μειωμένη χωρητικότητα στις εκδηλώσεις, θα εξακολουθούμε να τηρούμε μέτρα απόστασης και περιορισμού του συνωστισμού» αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον δήμο.

Για την είσοδό στις εκδηλώσεις όσο και για την απόκτηση των εισιτηρίων (όπου υπάρχουν), θα δοθεί έμφαση στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων και αγοράς.

Το μήνυμα των διοργανωτών ξεκάθαρο που επιστεί και την προσοχή όλων: «Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μείνουμε ασφαλείς».

Με εξαιρετικές συναυλίες και γιορτινή διάθεση, επιστρέφει, λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι, το Loutraki Festival για να συμβάλλει  στην ποιοτική ψυχαγωγία, με κύριο στόχο του να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στους θεατές.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024