Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τις διακοπές του στο νησί των ανέμων συνεχίζει ο Έρος Ραματσότι και δεν σταματά να απολαμβάνει τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια της κοσμοπολίτικης Μυκόνου.
Ο γνωστός τραγουδιστής λατρεύει τη χώρα μας και έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν το νησί της Μυκόνου για να περάσει μέρος των διακοπών του.
Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και summer outfit στα νυχτοπερπατήματά του στο νησί, όπου συναντήθηκε με φανς του και δεν αρνήθηκε να βγάλει και φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν.
Αξίζει να αναφέρουμε πως και η κάμερα του Mykonoslivetv τον εντόπισε σε βόλτες στα Ματογιάννια μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Είχαν βγει για φαγητό σε στέκι του νησιού όπου συναντήθηκαν με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ. Ο 58χρονος σταρ σταματούσε κάθε τόσο στα σοκάκια για να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του και δεν τον ενοχλούσε καθόλου καθώς το χαιρόταν ιδιαίτερα που ο κόσμος στην Ελλάδα τον αγαπάει τόσο πολύ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!