Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους 42 μέχρι στιγμής οι νεκροί στη Γερμανία από τις πλημμύρες - Δεκάδες οι αγνοούμενοι

Στους 42 μέχρι στιγμής οι νεκροί στη Γερμανία από τις πλημμύρες – Δεκάδες οι αγνοούμενοι

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι οι νεκροί από τις πλημμύρες σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των αρχών της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας. Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Γερμανία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης.

Η περιφέρεια του Έουσκιρχεν (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία) έχει πληγεί ιδιαίτερα και 15 άνθρωποι έχουν χάσει εκεί τη ζωή τους, διευκρίνισε η τοπική αστυνομία, προσθέτοντας πως «δεν έχουν βρεθεί ακόμη όλα τα πτώματα».

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο, όταν οι αρχές της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας και της Ρηνανίας – Παλατινάτου έδιναν τον αριθμό των νεκρών στους 33, τουλάχιστον 70 άτομα εξακολουθουν να αγνοούνται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία του Κόμπλεντς, 18 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί στην περιοχή Μπαντ Νόιεναρ – Αρβάιλερ, η οποία βρίσκεται κοντά στον ποταμό Αρ που υπερχείλισε έπειτα από τη σφοδρή βροχόπτωση του τελευταίου 24ώρου.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας, η κατάσταση παραμένει ασταθής, ενώ τα θύματα έχουν εντοπιστεί σε διάφορα σημεία. Στην περιοχή Αντενάου καταστράφηκαν έξι σπίτια κατά τη διάρκεια της νύχτας και πολλά ακόμη θεωρούνται ασταθή.

Η Αστυνομία καλεί επανειλημμένα τον κόσμο να παραμείνει σε ασφαλή σημεία, προειδοποιώντας για κατεστραμμένους δρόμους και γέφυρες, ενώ ζητάει από τους κατοίκους της περιοχής να σεβαστούν την προσπάθεια των σωστικών συνεργείων και να μην εμποδίζουν το έργο τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024