
Χαρά Παππά: «Έχω υποστεί bullying, δε με αγαπούσα»
Το μοντέλο μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο σχολείο.
Στην παιδική της ηλικία και στο bullying που έχει δεχτεί αναφέρθηκε η Χαρά Παππά. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2 έκανε ένα Q and A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έλυσε μερικές από τις απορίες των followers του.
Στις απαντήσεις που έδωσε μετά άλλων η Χαρά Παππά, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying στην παιδική της ηλικία.
«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.
Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», έγραψε χαρακτηριστικά και συγκλόνισε.
Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:
- Οι Χούθι χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.07.2026]
- Οι Χιτ απέλυσαν τον υπεύθυνο του καναλιού μετά την γκάφα με τον Λεμπρόν




