Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Μπαλογιάννης αποκαλύπτει τις καλύτερες παραλίες στη Λήμνο

Ο Δημήτρης Μπαλογιάννης αποκαλύπτει τις καλύτερες παραλίες στη Λήμνο

«Ένα μεγάλο νησί που τα 'χει όλα. Τη θάλασσα, το φαγητό, τους ανθρώπους και κάτι μικρούς κάμπους που σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάπου λίγο έξω από τη Λάρισα, αλλά με θάλασσα»

«Στη Λάρισα λένε ότι οι καμήλες ζουν στην έρημο κι οι Λαρισαίοι στη Λάρισα επειδή οι καμήλες διάλεξαν πρώτες. Γι’ αυτό από μικρός έπρεπε να έχω ένα καλοκαιρινό καταφύγιο. Παλιότερα ήταν ο Πλαταμώνας, αλλά τα τελευταία χρόνια καταφύγιό μου έχει γίνει η Λήμνος. Ένα μεγάλο νησί που τα ‘χει όλα. Τη θάλασσα, το φαγητό, τους ανθρώπους και κάτι μικρούς κάμπους που σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάπου λίγο έξω από τη Λάρισα, αλλά με θάλασσα», λέει ο Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Το δικό του Top 3 παραλιών στη Λήμνο είναι το Μικρό Φαναράκι, η Χαβούλη και ο Άγιος Ιωάννης.

Κοινό σημείο και για τις τρεις είναι τα ήρεμα νερά και η χρυσή άμμος. O Άγιος Ιωάννης μπαίνει στη τριάδα κυρίως για το ηλιοβασίλεμά του.

«Είπα τρεις, αλλά πραγματικά θα δυσκολευτεί κανείς να βρει μέτρια παραλία σε αυτό το μέρος».

«Όταν πηγαίνω στη Λήμνο μένω στη Παναγιά που είναι στο βόρειο κομμάτι του νησιού, αλλά πάντα θα κατέβω μια βόλτα στη Μύρινα και το κάστρο».

«Επίσης συνήθως θα κάνω μια πεζοπορία, είτε στη Παναγιά Κακαβιώτισσα, ένα ξωκλήσι χτισμένο μέσα σε βράχο, είτε στη μικρή έρημο στις Αμμοθίνες.»

Για το βράδυ οι επιλογές δεν είναι πολλές, αλλά να ναι καλά το Έννοια Πο ‘χς με τα νόστιμα πιάτα του και τα Hemingway Daiquiri για σβήσιμο.

Ο Δημήτρης Μπαλογιάννης γεννήθηκε στη Λάρισα. Το 2008 πρωτοεμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «8» από την Αντέλμα του Στάθη Δρογώση.

Στη συνέχεια εργάστηκε στη μουσική κυρίως ως συνθέτης και στιχουργός. Είναι συνθέτης στα δύο προσωπικά άλμπουμ της Ρένας Μόρφη (Σούλη Ανατολή, Σάμπα Τσικίτα), ενώ έχει ακόμα συνεργαστεί μεταξύ άλλων με Imam Baildi, Φοίβο Δεληβοριά, Μάρκο Κούμαρη, Joanna Drigo, Γιάννα Βασιλείου.

Σήμερα συγκεντρώνει τα πιο αυτοβιογραφικά του κομμάτια με σκοπό να τα παρουσιάσει σε ένα προσωπικό άλμπουμ.

Το Από Τότε είναι το πρώτο κατά σειρά τραγούδι που κυκλοφορεί, σε μίξη και παραγωγή Cayetano.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024