Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Ρατσιστική επίθεση σε 22χρονο διανομέα - Τάγμα εφόδου τον ξυλοκόπησε και τον μαχαίρωσε

Παλαιό Φάληρο: Ρατσιστική επίθεση σε 22χρονο διανομέα – Τάγμα εφόδου τον ξυλοκόπησε και τον μαχαίρωσε

Τρεις άνδρες που φορούσαν μάσκες έστησαν καρτέρι σε 22χρονο διανομέα με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον μαχαίρωσαν στον μηρό

Σύμφωνα με δημοσίευμα του notia.gr, ο 22χρονος άνδρας γεννημένος στην Ελλάδα με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες, δέχτηκε άγρια ρατσιστική επίθεση από τρεις άνδρες που λειτούργησαν οργανωμένα.

Το βράδυ της Παρασκευής τη στιγμή που ο 22χρονος διανομέας έβγαινε από πολυκατοικία στην οδό Άτλαντος, όπου είχε πάει για να παραδώσει παραγγελία, οι τρεις άνδρες τον κυνήγησαν, και αφού τον έφτασαν τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον μαχαίρωσαν στην περιοχή του γλουτού και του μηρού. Μάλιστα στο τέλος τον απείλησαν λέγοντάς του: «Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτι σου!».

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

Ο 22χρονος Θοδωρής, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Ο Θοδωρής όπως αναφέρουν κάτοικοι της Καλλιθέας, είναι ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανένα. Το πρωί εργάζεται σε ένα καφέ στην Καλλιθέα και το βράδυ σε μία κρεπερί, στο Παλαιό Φάληρο.

Δείτε τι αναφέρει στο notia.gr ένας επαγγελματίας της Καλλιθέας που γνωρίζει τον 22χρονο:

“99% ρατσιστική επίθεση! Δυστυχώς το μαύρο χρώμα του δέρματος του ήταν η αιτία της χωρίς λόγο επίθεσης που δέχτηκε. Το παλικάρι που τραυματίστηκε το γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι πρότυπο ευγένειας και αρίστης συμπεριφοράς όπως και είναι άψογος στην δουλειά του μιας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στην πρωινή του δουλειά από όπου και τον γνωρίζω!

Δεν κατάφερε να διαφύγει από τους τρεις μασκοφόρους οι οποίοι του επιτέθηκαν (και πάλι τονίζω χωρίς λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι) και ενώ βγήκε από πολυκατοικία δίπλα στα Starbucks στην οποία μόλις είχε αφήσει την παραγγελία.

Αφού κυνηγήθηκε και κάποια στιγμή έπεσε το πρόφτασαν με αποτέλεσμα να φάει πολύ ξύλο ενώ στο τέλος δέχτηκε και 3-4 μαχαιριές στην περιοχή του μηρού και του γλουτού!

Κατ΄ αρχήν του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι όμως να πιαστούν οι δειλοί δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την απαράδεκτη και ακραία πράξη τους”

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024