Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές για τη βάπτιση του γιού τους

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές για τη βάπτιση του γιού τους

Σύσσωμη η ελληνική showbiz έσπευσε να ευχηθεί στον Βασίλη Κικίλια και στην Τζένη Μπαλατσινού για την βάπτιση του γιού τους που πραγματοποιήθηκε στην Πάτμο

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού βάφτισαν τον γιο τους στην Πάτμο.

Το ζευγάρι επέλεξε για την τέλεση του μυστηρίου, το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο επτά μηνών γιος του ζευγαριού πήρε τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος, το Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και το Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι νονοί, ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

To μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο αφού επιθυμία του ζευγαριού ήταν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζένη Μπαλατσινού ωστόσο, μια μέρα μετά το μυστήριο επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή στιγμή και όπως ήταν φυσικό σύσσωμη η ελληνική showbiz έσπευσε να ευχηθεί τα καλύτερα για τον νεοφώτιστο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024