Πάτρα: Συρροή κρουσμάτων μετά από κοροναπάρτι σε κλαμπ
Σε αύξηση κρουσμάτων φαίνεται πως οδήγησαν πάρτι που έγιναν σε κλαμπ της Πάτρας, τη στιγμή που υπάρχει επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή
Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου πάνω από 15 κρούσματα κοροναϊού σε άτομα ηλικίας 17 έως 23 ετών, είχαν εξακριβωθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ιχνηλάτηση που έγινε, δήλωσαν πως διασκέδαζαν σε ένα κατάστημα στην περιοχή του Ρίου και σε ένα ακόμη στην παραλιακή της Πάτρας.
Σύμφωνα με το flamis.gr, εμφάνισαν συμπτώματα κοροναϊού και επισκέφθηκαν το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για το μοριακό τεστ. Θα πρέπει να τονισθεί πως τα συγκεκριμένα στοιχεία κατεγράφησαν σε ένα μόνο διαγνωστικό κέντρο. Εκτιμάται ότι τα κρούσματα θα είναι πολύ περισσότερα.
Σημειώνεται ότι στις 10 Ιουλίου καταγράφηκαν στην Αχαΐα 49 κρούσματα, ενώ στις 5 Ιουλίου ήταν μόνο δύο.
- Ιράν: «Πρέπει να κηρύξει τη νίκη και να τερματίσει τον πόλεμο με δικούς του όρους», λέει πρώην ΥΠΕΞ της χώρας
- BHMAGAZINO – Easter Issue: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαουρίτσιο Κατελάν άνοιξε τηλεφωνική γραμμή για εξομολογήσεις των αμαρτιών μας
- Στη Βουλή οι δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ2- Ποιους αφορά, ποια τα επόμενα βήματα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε εκτροχιασμό τρένου
- Οι Γουίζαρντς απολογήθηκαν για το κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο: Έκαναν οπαδό τους να πιστέψει ότι κέρδισε 100.000 δολάρια (vids)
- Αυτή μπορεί να είναι η αιτία που η αρτηριακή πίεσή σας δεν πέφτει
- Η ΕΕ προειδοποιεί για «μακροχρόνιο» ενεργειακό σοκ – Εξετάζει σχέδιο για δελτίο στα καύσιμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442