Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euro 2020: Η επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ στον Σάουθγκεϊτ

Euro 2020: Η επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ στον Σάουθγκεϊτ

Με μόλις 24 ώρες πριν από την πρώτη σέντρα, η βασίλισσα απέστειλε μια επιστολή στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια είχε παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία, απονέμοντας το τρόπαιο στον Μπόμπι Μουρ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, προκειμένου να ευχηθεί στην εθνική ομάδα καλή τύχη πριν από τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ, απέναντι στην Ιταλία, τον πρώτο της χώρας σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966.

Με μόλις 24 ώρες πριν από την πρώτη σέντρα, η βασίλισσα απέστειλε μια επιστολή στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια είχε παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία, απονέμοντας το τρόπαιο στον Μπόμπι Μουρ.

«Θέλω να στείλω τις καλές μου ευχές για αύριο με την ελπίδα ότι η ιστορία θα καταγράψει όχι μόνο την επιτυχία σας, αλλά και το πνεύμα, τη δέσμευση και την υπερηφάνεια σας» έγραψε μεταξύ άλλων.

Στη Βρετανία επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για την πρόκριση της Εθνικής στην καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης, με τις πωλήσεις μπύρας να αυξάνονται, ενώ χορηγήθηκε ειδική άδεια στους παιδικούς σταθμούς, προκειμένου να ανοίξουν αργά τη Δευτέρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024