Συνολικά 960 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, το οποίο στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι έχει επαναλειτουργήσει ο θάλαμος COVID στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων σε ανέρχεται 83.423.
Το τελευταίο 24ωρο δεν έχουν καταγραφεί θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 380.
125 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 32 σε σοβαρή κατάσταση.
Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 69.310 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).