Ηλίας Μπόγδανος: Γιατί δεν τον στήριξε ο φίλος του, Σάκης Τανιμανίδης, όσο ήταν στο Survivor;
Πώς το αιτιολόγησε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης
Έφτασε ένα βήμα πριν την πηγή, όμως δεν ήπιε νερό.
Ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο φετινό Survivor, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.
Κάτι που λίγοι θυμούνται είναι πως ο 30χρονος τραγουδιστής διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.
Οι τηλεοπτικές κάμερες και η εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου συνάντησαν χθες Τετάρτη 7/7 τον Ηλία Μπόγδανο και τον ρώτησαν αν όλο αυτό το διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης τον στήριζε, καθώς αν και φίλοι δεν ανέβαζε τίποτα για εκείνον στα social media.
«Μιλήσαμε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Όπως όλοι ξέρετε έχει ένα νέο συμβόλαιο, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν εύκολο να ανεβάζει κάτι για το Survivor. Δεν ήταν εύκολη η θέση του. Αλλά με στήριξε με άλλους τρόπους. Ξέρω πολύ καλά κάποια πράγματα.
»Το κινητό μου κράσαρε και δεν έχω δει κανένα μήνυμα. Αλλά επειδή μιλήσαμε στο τηλέφωνο έκανε κάποιες κινήσεις που με στήριξαν χωρίς να φανούν και αυτό τον τιμάει» αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της

