Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Μπόγδανος: Το απίθανο σπίτι που μένει με την σύντροφό του

Ηλίας Μπόγδανος: Το απίθανο σπίτι που μένει με την σύντροφό του

Ηλίας Μπόγδανος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, συγκατοικούν σε ένα άνετο, νεανικό και άκρως στιλάτο σπίτι.

Στους ρυθμούς της ζωής του στην Ελλάδα έχει επιστρέψει ο Ηλίας Μπόγδανος, λίγο μετά από την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και τη συμμετοχή του στο Survivor.

Αυτό εξάλλου φάνηκε και από το γεγονός ότι αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβιώσης, στον οποίο βρέθηκε στην δεύτερη θέση, o Ηλίας Μπόγδανος και το κορίτσι του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, έκαναν ένα πάρτι στο σπίτι με λίγους και καλούς φίλους ώστε να γιορτάσουν την επιστροφή του.

Ηλίας και Αλεξάνδρα συγκατοικούν σε ένα άνετο, νεανικό και άκρως στιλάτο σπίτι.

Φυσικά τις εντυπώσεις «κλέβει» το σημείο εκείνο οπού παίζει μουσική με τους χιλιάδες δίσκους να κοσμούν το πίσω μέρος.

Μοντέρνοι καναπέδες, υπέροχα διακοσμητικά και στιλάτα αντικείμενα με την ομορφιά του ξύλινου πατώματος να δένει αρμονικά την κάθε γωνιά! Το σαλόνι με το τζάκι φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό ενώ υπέροχη και λειτουργική είναι και η κουζίνα του Ηλία Μπόγδανου στην οποία μάλιστα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με ντραμς.

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό.

Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα.

Γενικά με όλη της τη στάση και μου το επιβεβαίωσαν και οι φίλοι μου και οι γονείς ότι το βλέπουν. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά για αυτό που είμαι. Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο», είπε ο ίδιος για την Αλεξάνδρα του σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024