Ασκληπιείο Βούλας: Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου για τον γιατρό με τους μαϊμού εμβολιασμούς
Η διοίκησης του νοσοκομείου ξεκαθαρίζει πως ο γιατρός δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμβολιαστική διαδικασία, όταν η νοσηλεύτρια αντελήφθη ότι ο εν λόγω ιατρός προσποιήθηκε την πράξη του εμβολιασμού.
Σε ανακοίνωση προχώρησε η Διοίκηση του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας μετά την καταγγελία πως ένας ειδικευόμενος γιατρός έκανε μαΐμού εμβολιασμούς προκειμένου να πάρουν κάποιοι γνωστοί του τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Η διοίκησης του νοσοκομείου ξεκαθαρίζει πως ο γιατρός δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμβολιαστική διαδικασία, όταν η νοσηλεύτρια αντελήφθη ότι ο εν λόγω ιατρός προσποιήθηκε την πράξη του εμβολιασμού.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Συγκεκριμένα με αφορμή το περιστατικό της 4ης Ιουλίου 2021 που συνέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του Γ. Ν. ¨Ασκληπιείο¨ Βούλας και είδε το φως της δημοσιότητας, η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:
Την Κυριακή 04.07.21 και ώρα 16.10 περίπου, ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημερώθηκε από την εφημερεύουσα νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου, ότι προσήλθε ιατρός του νοσοκομείου, ειδικότητας Ορθοπεδικής και ισχυρίστηκε ότι για ψυχολογικούς λόγους, θα ήθελε να προβεί εκείνος στον εμβολιασμό πέντε (5) πολιτών γνωστών του, οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της εμβολιαστικής διαδικασίας, η νοσηλεύτρια αντελήφθη ότι ο εν λόγω ιατρός προσποιήθηκε την πράξη του εμβολιασμού, ενώ απέρριπτε το περιεχόμενο του φιαλιδίου στον κάλαθο των αχρήστων.
Εκείνη τη στιγμή επενέβη, τον απομάκρυνε από τον χώρο του εμβολιαστικού κέντρου, μη ολοκληρώνοντας την εμβολιαστική διαδικασία για το συγκεκριμένο πολίτη, και άμεσα ενημέρωσε το διοικητή του νοσοκομείου.
Ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, ζήτησε έγγραφη αναφορά από τη νοσηλεύτρια, αύξησε τη φύλαξη του εμβολιαστικού κέντρου και διέταξε για το συγκεκριμένο συμβάν Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).
Την επόμενη ημέρα κατατέθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου μήνυση, εντός αυτοφώρου, στο αστυνομικό τμήμα Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, για παράβαση των άρθρων 42,220 Π. Κ. «Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» και του άρθρου 285 Γ. Κ. «Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών».
Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σχετικά με το εν λόγω γεγονός, είναι ανακριβές και δεν επιβεβαιώνεται.
Είναι αυτονόητο ότι ουδείς εκ των ανωτέρω πολιτών καταχωρήθηκε ως εμβολιασθείς εξασφαλίζοντας το αδιάβλητο της εμβολιαστικής διαδικασίας, η οποία συνεχίζεται ομαλά και απρόσκοπτα.
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα
- «Αμερικανική εισβολή» στο Βιετνάμ προ των πυλών – Χιλιάδες οικογένειες εκδιώκονται λόγω Trump Resort
- Επανομή: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου που αγνοείται μετά από ανατροπή σκάφους
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442