Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Από κατήγορος βρέθηκα κατηγορούμενη» - Συγκλονίζει η υπάλληλος της ΕΟΚ που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από παράγοντα

«Από κατήγορος βρέθηκα κατηγορούμενη» – Συγκλονίζει η υπάλληλος της ΕΟΚ που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από παράγοντα

Η καταγγέλλουσα αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το συμβάν, παρότι σε προσωπικό επίπεδο νιώθει σαν να ξαναζεί την περιπέτεια της

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η γυναίκα η οποία εργάζεται στην ΕΟΚ και κατήγγειλε προ μηνών απόπειρα βιασμού από ανώτατο στέλεχος της μπασκετικής ομοσπονδίας.

Η καταγγέλλουσα αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το συμβάν, παρότι σε προσωπικό επίπεδο νιώθει σαν να ξαναζεί την περιπέτεια της.

Συγκεκριμένα, η υπάλληλος της ΕΟΚ ανέφερε στην εκπομπή:

«Χρειάστηκε μεγάλο ψυχικό σθένος για να αποφασίσω να προχωρήσω στην καταγγελία. Από το 2019, όταν έγινε γνωστή η καταγγελία μου και το τι έζησα από αυτόν τον άνθρωπο, στην εργασία μου, βιώνω μια συστηματική ψυχολογική επίθεση και περιθωριοποίηση, όχι μόνο από τους ιθύνοντες αλλά και από συναδέλφους μου που είναι προσκείμενοι στον συγκεκριμένο άνθρωπο και στην εξουσία που κατέχει, με αποτέλεσμά να βιώνω καθημερινά ‘mobbing’.

Συνάδελφοί μου με χλευάζουν προκλητικά και έρχομαι αντιμέτωπη κάθε μέρα τόσο τον κατηγορούμενο όσο και με μέλη της διοίκησης που κώφευσαν στις καταγγελίες μου. Λόγω της θέσης μου, ψευδώς, δέχομαι πόλεμο ότι διαδίδω στοιχεία της Ομοσπονδίας χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο, προσπαθούν να διαβάλλουν ακόμα και στοιχεία της προσωπικότητάς μου, η καθημερινή μου εργασία έχει ελαχιστοποιηθεί και δεν συμμετέχω σε διοργανώσεις.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει απόλυτα βλαπτικές συνέπειες στην ψυχοσύνθεσή μου σε όλα τα επίπεδα. Είναι ασύλληπτο πως από κατήγορος βρίσκεσαι κατηγορούμενη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και ευελπιστώ με την εξέταση της υπόθεσης να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά».

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Πρωτοδικείο Πάτρας και δεν έχει αρχίσει ακόμα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024