Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικολέτα Τσομπανίδου: Γιατί φοράει ακόμη το μονόπετρο που της έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

Νικολέτα Τσομπανίδου: Γιατί φοράει ακόμη το μονόπετρο που της έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

H Νικολέτα Τσομπανίδου επτά μήνες μετά το φινάλε του Bachlor και μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, εξακολουθεί να φοράει το μονόπετρο που εκείνος της χάρισε

Επτά μήνες μετά από το τέλος του The Bachelor, η Νικολέτα Τσομπανίδου μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για το ριάλιτι και τον νέο του κύκλο, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που συνεχίζει να φοράει ακόμη το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Δε συνειδητοποίησα πως πέρασαν τόσοι μήνες. Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και σίγουρα θα συνιστούσα σε μια κοπέλα να το ζήσει και να είναι ο εαυτός τους.

Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του The Bachelor. Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Αυτό. Όπως με βλέπατε μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και εκτός. Ο νέος Bachelor σίγουρα πρέπει να έχει μια ωραία εξωτερική εμφάνιση, αλλά πάνω από όλα να ξέρει να μιλάει και να συμπεριφέρεται. Για να την κερδίσει την άλλη.

Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη ή ότι ακόμη έχω κάποια συναισθήματα. Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο» εξομολογήθηκε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Νικολέτα Τσομπανίδου:

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024