Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Copa America: Στον τελικό η Βραζιλία - Περιμένει την Αργεντινή του Μέσι

Copa America: Στον τελικό η Βραζιλία – Περιμένει την Αργεντινή του Μέσι

Με γκολ του Λούκας Πακετά στο πρώτο ημίχρονο, η Βραζιλία επικράτησε με 1-0 του Περού, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου και θα περιμένει την αντίπαλο της από το ζευγάρι Αργεντινή – Κολομβία.

Όπως και με τη Χιλή. Ο Λούκας Πακετά καθάρισε ξανά για τη Βραζιλία. Το γκολ του μέσου της Λιόν έκανε τη δουλειά για τη «Σελεσάο», η οποία επικράτησε με 1-0 του Περού, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου και θα περιμένει την αντίπαλο της από το ζευγάρι Αργεντινή – Κολομβία.

Μαγεία Νεϊμάρ με ασίστ από άλλον πλανήτη. Στον τελικό για το 10ο Copa America η Βραζιλία.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Τίτε, που είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Η «Σελεσάο» δημιουργούσε κινδύνους, ωστόσο η άμυνα του Περού κρατούσε γερά και σφυχτά. Στο 23ο λεπτό το Περού φώναξε δικαίως για πέναλτι σε χέρι του Σίλβα, με τον διαιτητή και το VAR να μη βλέπουν κάποια παράβαση.

Στο 35ο λεπτό, ο Νεϊμάρ βγήκε από το αριστερά, πέρασε όλο το Περού και «σέρβιρε» πάσα πάρε – βάλε στον Πακετά που ευστόχησε από κοντά και έγραψε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Βραζιλία δεν απειλήθηκε σοβαρά στο δεύτερο ημίχρονο, κράτησε το υπέρ της σκορ και εξασφάλισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, περιμένοντας να μάθουν την αντίπαλο της η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Αργεντινή – Κολομβία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Έντερσον, Τιάγκο Σίλβα, Λόντι (85’ Μιλιτάο), Μαρκίνιος, Ντανίλο, Κασεμίρο, Φρεντ (85’ Φαμπίνιο), Έβερτον (70’ Έβερτον Ριμπέιρο), Πακετά (90+2’ Ντόουγκλας Λουίζ), Νεϊμάρ, Ριτσάρλισον (85’ Βινίσιους)

ΠΕΡΟΥ: Γκαγιέζε, Κόρσο (75’ Λόρα), Ράμος (46’ Γκαρσία), Κουέβα (81’ Ορμένιο), Τάπια (89’ Τάβαρα), Καγιένς, Σανταμαρία, Τράουκο (46’ Λόπες), Γιοτούν, Πένια, Λαπαντούλα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024