Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι: «Έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά»

Μέσι: «Έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά»

Ο Λιονέλ Μέσι βοήθησε τα μέγιστα την Αργεντινή να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa America και σε δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα.

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις (90+2) και έδωσε δύο ασίστ καθώς η Αργεντινή νίκησε με 3-0 τον Ισημερινό , εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον ημιτελικό του Copa America, όπου θα αντιμετωπίσει την Κολομβία.

Το γκολ που σημείωσε ο Μέσι ήταν το 76ο για την Αργεντινή και έφτασε ένα βήμα και ένα γκολ από το ρεκόρ του Πελέ για τις εθνικές ομάδες της Νότιας Αμερικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα έλεγα ότι τα ατομικά βραβεία είναι δευτερεύοντα, είμαστε εδώ για κάτι άλλο», είπε ο Μέσι. «Έχουμε έναν στόχο και επικεντρωνόμαστε σε αυτόν. Ήταν ένας σκληρός αγώνας, ξέραμε πόσο δύσκολος μπορεί να είναι ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά».

Η Αργεντινή, που αναζητά τον πρώτο της τίτλο μετά το θρίαμβο στο Copa America 1993, έφτασε στο παιχνίδι αήττητη σε 17 ματς, ενώ ο Ισημερινός ερχόταν χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του.

Στα ημιτελικά η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει (7/7) την Κολομβία, η οποία απέκλεισε την Ουρουγουάη στα πέναλτι, ενώ μία ημέρα νωρίτερα η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει το Περού, στον πρώτο ημιτελικό.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024