Dior: Δείτε την πασαρέλα από την νέα Haute Couture σειρά για τον Χειμώνα του 2021
Μετά τη διοργάνωση της συλλογής Dior's Cruise 2022 στην Αθήνα, η Creative Director Maria Grazia Chiuri επιστρέφει στο Παρίσι για μια εκπληκτική Haute Couture σειρά
Η επιστροφή του Christian Dior στα Haute Couture μονοπάτια σηματοδοτείται από τη δέσμευση του γαλλικού οίκου για άψογη χειροτεχνία. Αυτή τη σεζόν, στο επίκεντρο είναι το κέντημα – από τις ραφές των ταπισερί που ήταν επενδυμένες με τους τοίχους του Musée Rodin για την πασαρέλα μέχρι την ευαίσθητη δαντέλα και τις φτερωτές λεπτομέρειες που καλύπτουν τα θεϊκά φορέματα.
View this post on Instagram
Μετά τη διοργάνωση της συλλογής Dior’s Cruise 2022 στην Αθήνα, η Creative Director Maria Grazia Chiuri επιστρέφει στο Παρίσι για μια εκπληκτική Haute Couture σειρά. Όμως, χωρίς να εμπνέεται από το Sala dei Ricami στο Palazzo Colonna της Ρώμης, όπου οι ταπετσαρίες με πλούσιο μοτίβο κοσμούν τον χώρο. Η καλλιτέχνης Eva Jospin διερευνά παρόμοια θέματα της φύσης στο δικό της έργο, «Chambre de Soie», που διακοσμεί το σετ της παράστασης και συμπληρώνει τα μεταξωτά κομμάτια της συλλογής.
Οι σιλουέτες εμμένουν στον εκσυγχρονισμό της Chiuri με το θρυλικό Bar σακάκι, με στενή μέση και φαρδιές φούστες, παράλληλα με αέρινα φορέματα και κομψά κοστούμια. Τα πανωφόρια είναι εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συλλογής Haute Couture του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2021, με παλτά που μοιάζουν με κάπα και φέρνουν όγκο και χρώμα στη σύνθεση.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Καθώς ο Dior επέστρεψε δυναμικά στις πασαρέλες, η επίδειξη καλωσορίζει την δυναμική γυναίκα μέσω των χαρακτηριστικών σχημάτων της και του δυναμικού στιλ του οίκου.
Δείτε την πλήρη συλλογή:
- Τραμπ από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η εκεχειρία με το Ιράν έχει λήξει»
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε στο MEGA
- Δήμος Λαμιέων: Σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας
- Σπάτα: Επεισόδιο στο Κέντρο Υγείας – Τρεις άνδρες ενεπλάκησαν με νοσηλευτές
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Δίκη για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης είχε μηδενική προϋπηρεσία, εκτελούσε καθήκοντα μόνος για τρίτη μέρα», είπε ο συνήγορος του Β. Σαμαρά
- Άργος: Διασωληνωμένος με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Μάχη με τα κύματα στην Κεφαλονιά: Πώς μία νεαρή ναυαγοσώστρια έσωσε 7 ανθρώπους από επικίνδυνο ρεύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442