Top προορισμός των celebrities παραμένει η Μύκονος, η οποία ειδικά τα Σαββατοκύριακα κατακλύζεται από κόσμο και αιθέριες υπάρξεις, που με τις εμφανίσεις τους χαρίζουν όμορφες εικόνες σε όσους βρεθούν δίπλα τους.
Το «νησί των Ανέμων» είναι αγαπημένος προορισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks».
Το φρεσκοχωρισμένο μοντέλο προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό όταν εμφανίζεται με τα σέξι μαγιό της στην παραλία. Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες με το καλλίγραμμο σώμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας