Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιτ Χάρινγκτον: Μεταμορφώνεται σε σύγχρονο βασιλιά Ερρίκο Ε'

Κιτ Χάρινγκτον: Μεταμορφώνεται σε σύγχρονο βασιλιά Ερρίκο Ε’

Ως Ερρίκος Ε’ o ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον θα εξερευνήσει την σύγχρονη πολιτική ισχύ και την ψυχολογία πίσω από αυτή

Ο Κιτ Χάρινγκτον πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως ο Ερρίκος ο Ε’ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε ένα σύγχρονο θεατρικό που εξετάζει τη διεφθαρμένη επιρροή της εξουσίας και την «ηγεσία σε μία περίοδο κρίσης».

Η παραγωγή θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους στο πρόσφατα ανακαινισμένο θέατρο, Donmar Warehouse, στο Λονδίνο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οποίου, Μάικλ Λόνγκχερστ έχει προγραμματίσει μια σεζόν με θεατρικά έργα που εξερευνούν τον ρόλο του ατόμου στην κοινωνία.

Τον Χάρινγκτον γνωστό από τον ρόλο του ως Τζον Σνόου στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» έχουμε ήδη δει στο βασίλειο της «φανταστικής ηγεσίας» δήλωσε ο Λόνγκχερστ. Ως Ερρίκος Ε’ θα εξερευνήσει «τη σύγχρονη πολιτική ισχύ και την ψυχολογία πίσω από αυτή» τόνισε.

Το έργο θα σκηνοθετηθεί από τον Μαξ Γουέμπστερ η φημισμένη παράσταση του οποίου, «Life of Pi» θα ανέβει στο Γουέστ Εντ αργότερα φέτος.

«Ο Γουέμπστερ δεν ενδιαφέρεται για μια παραγωγή που έχει αγόρια που μάχονται με σπαθιά» δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Donmar Warehouse.

«Βλέπουμε πραγματικά την ηγεσία μας σε μια εποχή κρίσης και πώς προχωρά ή όχι και πώς η εξουσία μπορεί να καταστρέψει και τι σημαίνει να έχουμε έναν προνομιούχο λευκό που διαχειρίζεται μια χώρα» τόνισε και εξήρε τον Κιτ Χάρινγκτον «ως εξαιρετικά ευαίσθητο ηθοποιό και απίστευτα αστείο».

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να υποδυθεί τον Ερρίκο τον Ε’ που «άφησε πίσω του τις κακές του μέρες ως νέος και προσπαθεί να προχωρήσει με τη δική του δύναμη ως ηγέτης » ανέφερε.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024