Γιώργος Ασημακόπουλος: To πρόβλημα υγείας στο Survivor και η αποκάλυψη για τον νικητή
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλά για όλους και για όλα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.
Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, τη σχέση του με τους συμπαίκτες του και την απόφασή του να δωρίσει τα χρήματα που πήρε σε παιδιά με καρκίνο, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο «Σου Κου family».
«Ήταν 6μιση μήνες το Survivor για μένα. ,Είναι πολύ ωραία όμορφη εμπειρία αλλά πολύ δύσκολη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Υπήρχαν μέρες δύσκολες, μου είχε περάσει από το μυαλό να γυρίσω πίσω, αλλά μπορώ να πω και ένα μπράβο σε εμένα, γιατί ήταν άθλος. Είχα ένα άλλο lifestyle. Μου είχε τύχει να ξυπνάω το βράδυ και να έχω ποντίκια στα αυτιά μου και φίδια, μικρά και μεγάλα».
«Δεν με νοιάζει καθόλου που δεν έφτασα στο τέλος. Μόλις είπε ο Λιανός ότι αποχωρώ, λυτρώθηκα. Είναι ένας εγκλεισμός. Έχω πάθει κρίση πανικού, μου βγήκε το συναίσθημα ότι δεν είμαι ελεύθερος. Ήταν ψυχοπλάκωμα. Ένιωσα πίεση, από τα αγωνίσματα, την πείνα, τις κακουχίες. Την πείνα την ξεγελάγαμε με την καρύδα, είχα σοβαρό πρόβλημα με την καρύδα, είχα βγάλει σκουλήκι, παράσιτο στο στομάχι μου».
Για τον Τριαντάφυλλο: «Ζήτησα συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον ενόχλησε. Το είχα πει και στην καλύβα ότι το παρακάναμε, ένιωθα και τύψεις με την παράσταση που κάναμε για εκείνον. Ο Τριαντάφυλλος με το που έφτασα μου μίλησε. Είναι ένα παιχνίδι που με όλα τα παιδιά είμαι και θα είμαι φίλος».
«Κάποιες πλευρές που είχα στο παιχνίδι, ή κάποιες φορές που το παρατράβηξα ήταν και μια άμυνα, ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου. Στο παιχνίδι τους βοήθαγα όλους, ειδικά στην αρχή με τον Κόρο, τον Κώστα και τη Σοφία. Είμαι πολύ δοτικός και το κάνω από την καρδιά μου», επεσήμανε.
Για τον Σάκη και τη Μαριαλένα και αν είναι στρατηγική να δείχνουν ότι είναι ζευγάρι: «Η στρατηγική είναι μια μέθοδος. Εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι αληθινό και θα το δούμε όταν βγουν έξω τα παιδιά. Επειδή είναι οι συνθήκες εκεί ίσως ήθελε να πιαστεί ο ένας από τον άλλον. Ήταν συνέχεια μαζί, τα συζητούσαν όλα».
Για τον Ηλία Μπόγδανο: «Τον αγαπώ, είναι πολύ καλό παιδί. Δεν είχαμε τον χρόνο να συζητήσουμε αυτό που έγινε. Κέρδισαν το έπαθλο, μετά είχαμε αγώνισμα και μετά συμβούλιο. Δεν προλάβαμε να συζητήσουμε. Είχα στεναχωρηθεί πιο πολύ με τον Κόρο και το αγωνιστικό κομμάτι. Για τον Κόρο ήταν πιο σημαντικός αυτός ο αγώνας και θα μπορούσε να κερδίσει. Πιστέψαμε πιο πολύ τον Ηλία και κάπως έτσι έγινε. Αυτό που είχαμε πει ήταν Amigos με Σάκη – Μαριαλένα. Μας είπε ο Ηλίας ότι το έχει και τον εμπιστευτήκαμε, δεν είχαμε τον χρόνο να το συζητήσουμε. Η στάση μου προς τον Ηλία δεν άλλαξε ποτέ»
Για την αντίδραση του Κόρομι: «Του είχε βγει το παράπονο. Όταν δεν έχεις να φας, πεινάς και χάνεις μεγάλα έπαθλα και είσαι σε μια καλύβα, έβγαινε το παράπονο».
Οι προβλέψεις του: «Θεωρώ ότι η Μαριαλένα είναι πιο δυνατή στο κοινό. Θέλω με όλα τα παιδιά να κρατήσω καλή επαφή. Δεν ξέρω ποιος θα είναι νικητής, δεν έχω εικόνα. Θα ήθελα ή τον Ηλία ή τον Κόρο».
Ο Γιώργος έχει δεχθεί προτάσεις από την τηλεόραση, ωστόσο θα τις αξιολογήσει, καθώς προτεραιότητά του είναι τα καταστήματα ρούχων που έχει.
Για τα χρήματα που δώρισε στα παιδιά με καρκίνο και τον αδερφό του που έφυγε μικρός από τη ζωή: «Είχα σχεδιάσει από την αρχή να δώσω τα χρήματα για καλό σκοπό. Επειδή στο παιχνίδι δεν είχαμε καμία επαφή, εγώ όταν έπεφτε ο ήλιος, πήγαινα στην καλύβα σε μια γωνία, έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα την οικογένειά μου. Είχα δει στο όνειρό μου τον αδερφό μου τον Αλέξανδρο και μου βγήκε το συναίσθημα ότι θέλω να βγω έξω και να τον τιμήσω».
«Αυτός ο πόνος δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Είναι δύσκολο να βλέπω τους γονείς μου στεναχωρημένους, Δεν το εύχομαι σε κανέναν Θεέ μου να πάθει αυτό το κακό. Αυτοί είναι οι μαχητές της ζωής, όχι εμείς που ήμασταν σε ένα παιχνίδι. Πιάνω τον εαυτό μου και λέω μην είσαι χαζός, πάμε παρακάτω και ευτυχώς που έχω την υγεία μου και τους ανθρώπους μου».
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442