Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Συναντήθηκε με την αδερφή του ο Σάκης Κατσούλης - Το δώρο του από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Συναντήθηκε με την αδερφή του ο Σάκης Κατσούλης – Το δώρο του από τον Άγιο Δομίνικο

Η Μίνα Κατσούλη αποκάλυψε τι είπαν και αν τον προβληματίζει κάτι.

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor, καθώς σε λίγες ώρες (21:00) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και αύριο ο μεγάλος τελικός. Οι παίκτες μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την οικογένειά τους και να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες.

Ο Σάκης Κατσούλης είδε την μητέρα του και την αδερφή του.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του Σάκη, Μίνα, μίλησε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψε τη συνάντησή τους λέγοντας: «Κρατούσα τη μαμά μου από το χέρι, περπατούσαμε μαζί. Νόμιζα πως κάπου θα πέσουμε. Όμως όταν τον είδαμε από μακριά και σηκώθηκε από τον καναπέ, γύρισε και μας είπε ότι νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εκεί όλο το άγχος εξαφανίστηκε. Τον πήραμε αγκαλιά, του είπαμε πως χαρήκαμε πολύ που επέστρεψε από τους τελευταίους και γερός. Αυτό ήθελε να ζήσει ο Σάκης εκεί. Όλη την εμπειρία. Μετά καθίσαμε ήρεμα και ωραία και μιλήσαμε στον καναπέ. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και δυνατός. Τον ρώτησα αν θα ξαναπήγαινε και μου είπε πως έφευγε την ίδια στιγμή. Μου έδωσε αυτό που έφτιαξε στην καλύβα με τα ονόματα των τριών ανιψιών του».

Επίσης, τόνισε: «Ήταν χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Δεν ήταν καθόλου ταλαιπωρημένος. Έχει ξεκουραστεί, γιατί έχουν σταματήσει τα αγωνίσματα. Δε βρέθηκα με κανένα άλλο συγγενή. Δεν τον είδα προβληματισμένο για το τι γίνεται έξω. Θέλει να το ζήσει στο έπακρο. Το μόνο που του είπαμε είναι ότι έχει απεριόριστη αγάπη από εμάς και ότι πολύς κόσμος τον στηρίζει».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024