Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
weather-icon 21o
Σεξ: Γνωρίζετε ποια είναι η πιο ερωτογενής ζώνη της γυναίκας;

Σεξ: Γνωρίζετε ποια είναι η πιο ερωτογενής ζώνη της γυναίκας;

Υπάρχει ένα σημείο στο σώμα της γυναίκας που είναι το πιο ερωτογενές

Υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες στο σώμα της γυναίκας, αλλά αυτή που προκαλεί τον μεγαλύτερο ερεθισμό είναι η περιοχή του στήθους και συγκεκριμένα η θηλή.

Σύμφωνα με έρευνα, οι θηλές είναι μια περιοχή που προκαλεί πολλές φορές περισσότερο ερεθισμό στη γυναίκα, από ότι ο κόλπος της ή η κλειτορίδα της.

Έρευνα που έγινε από ομάδα επιστημόνων πανεπιστημίου του Νιου Τζέρσευ, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν. Ότι οι θηλές είναι μια ιδιαίτερη ερωτογενής ζώνη.

Σύμφωνα με το asisters.gr, οι ερευνητές εξέτασαν μαγνητικές εγκεφάλου, από ερεθισμένες γυναίκες, που έδειχναν ποιο σημείο του εγκεφάλου ερεθίζεται από το αντίστοιχο όργανο (θηλές, κόλπος, κλειτορίδα).

Οι απεικονίσεις των γυναικείων εγκεφάλων έδειξαν ότι οι θηλές απασχολούσαν πολύ περισσότερο το σημείο του εγκεφάλου, απ’ ότι τα άλλα γεννητικά όργανα. Επίσης έδειξαν ότι κατά την διέγερση των θηλών, απελευθερώνεται η ορμόνη, ωκυτοκίνη, που φυσιολογικά εκκρίνεται κατά την γέννα και προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα.

Καναδοί ερευνητές μελέτησαν το βαθμό ευαισθησίας διάφορων σεξουαλικών περιοχών του γυναικείου σώματος. Με ελαφρύ άγγιγμα, πίεση και δονήσεις, μέτρησαν πόσο ευαίσθητα ήταν κάποια όργανα του γυναικείου σώματος. Στην έρευνα συμμετείχαν 30 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 35 ετών.

Με ειδικά εργαλεία οι ερευνητές άγγιξαν με διαφορετικό τρόπο (άγγιγμα, πίεση και δόνηση) τα γεννητικά όργανα των γυναικών, την περιοχή του περινέου, την πλαϊνή πλευρά του στήθους τους, την περιοχή γύρω από τη θηλή στο στήθος τους, τις θηλές τους, το λαιμό και τα χέρια τους.

Οι ερευνητές εφάρμοσαν τα διαφορετικά αγγίγματα για 1,5 δευτερόλεπτο και αφού περίμεναν 5 δευτερόλεπτα ρωτούσαν τις συμμετέχουσες αν ένιωσαν κάτι.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:

Στο ελαφρύ άγγιγμα είναι πιο ευαίσθητος το λαιμός, οι βραχίονες και η περιοχή γύρω από τον κόλπο.

Στην πίεση ανταποκρίνονται περισσότερο η κλειτορίδα, οι θηλές και το πλαϊνό μέρος του στήθους, ενώ σχεδόν καθόλου η κοιλιά.

Τέλος, στις δονήσεις οι θηλές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.

Only in

Ο σκηνοθέτης του Κασσελάκη αποκαλύπτει...

Ο βασιλιάς των video clips και σκηνοθέτης μιλά για το πρόσωπο των ημερών και το σποτ στη Μακρόνησο, τους δασκάλους του, Αλέξη Δαμιανό και Παντελή Βούλγαρη, και τις συνεργασίες του με μεγάλους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023